Toluna Anket

Başlatan laylaylom400, 10 Mart 2012, 23:17:51

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

nuso07

kayıt olalı sanırım bi 15 günden fazla olmuştur. yklası 9 10 gün önce sağlıkla ilgili bi anket aldım ciddi bir şekilde doldurdum. galiba sonradan yükleniyormuş kazandığım puan. o günden sonra hiç anket alamadım.

fkork

Bu durum zaten normal.... Toluna da o kadar sık ankat gelmez her zaman... bazen üst üste birkaç anket gelir, bazan ay boyu gelmez.... :)

nuso07

Harbi mi :)  anladığım kadarıyla boş bi site o zaman :(

fkork

Alıntı yapılan: nuso07 - 10 Eylül 2013, 01:06:03
Harbi mi :)  anladığım kadarıyla boş bi site o zaman :(

"boş" derken? ben iki kere ödeme aldım 8toplam 50 tl)... üçüncüsüne de az kaldı.. ama bu çok uzun sürdü... :)
"her gün ankat gelsin bir ayda köşeyi döniyim" diye bir düşüncen varsa, tavsiyem ilk köşeden dön ve arkana bakmadan terk et  bu alemi :D

nuso07

Güzelmiş. anket gelse bende de işler iyi gitcek ama gelmiyo maalesef :)

fkork

Alıntı yapılan: nuso07 - 10 Eylül 2013, 01:17:27
Güzelmiş. anket gelse bende de işler iyi gitcek ama gelmiyo maalesef :)

bekle, gelir :)

tolgacan86

toluna anket siteleri içinde bana en fazla anketin geldiği yerdir.. Ayda ortalama 5-6 anket geliyor geçmişe dönük kontrol ettiğimde.. Ama bazı aylar 1 taneyle geçtiğide olmuş bazı aylar 9-10 ankete kadar çıkmış..

Profilinde herşeyin varmış gibi değilde, çok şeyin varmış gibi doldurmayı deneyebilirsin. ama profiline verdiğin cevapları unutma daha sonra kontrole tabiiler ;)

Coulers79

Buradan ödeme almak zor iş. Aylar geçmesi lazım. Benim 1 seneyi geçti daha 40bin puan olamadım. 25 TL için değmez.

fkork

ben memnunum.. iki ödeme aldım, gayet iyi..

nuso07

şu an deneme aşamasındayım. bi yöntem buldum belki tesaduftur belki değildir. bakalım 23 anket geldi devamı gelcek mi... başka bildiğiniz sağlam anket sitesi var mı ki :(