Wowapp - Para kazandıran Whatsapp Uygulaması

Başlatan Futurenet, 14 Şubat 2016, 18:39:12

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Futurenet

Bu uygulama 2008 yılından beri var olan bir sistem ve uygulama ios android ve diğer işletim sistemlerine uyumlu bu uygulama ile para kazanıyorsunuz.

Kayıt linki: https://www.wowapp.com/w/futurenet/join

Nasıl mı? ücretsiz bir şekilde üye oluyoruz isteyen telefonuna isteyen bilgisayarına kursun kesinlikle hiç bir sıkıntısı yada virüsü yok tıpkı whatsapp skype msn gibi arkadaşlar.
Wowapp. Whatsapp ©Skype ©Vine ©Ovoo ©Mesenger tarzı bir uygulama, tek farkı para kazandırması.
Ayrıca üyeler arkadaş davet etiğinde kariyer tüyleri de var.
ÖRNEK: Kulanıcı 2-10-20-50-100-200-500-1000 gibi alt üye yani kendi linki veya davetiyle üye kazandırdığında 8 Kademeye göre gelirin %100 nü kazanabiliyor...
Aşağıda gördüğünüz gibi çeşitli şekilde para kazanabiliyorsunuz. Şimdi bunları anlatalım

Tüm dünyada yaygın olan wowapp karının daha doğrusu reklam gelirinin %70 ini insanlarla paylaşıyor.

2000 puan karşılığı 20$ paranız 20$ olduğunda ister banka hesabınıza isterseniz paypal hesabınıza çekebilirsiniz. Ya da orada bağış yapabileceğiniz kurumlar var bunların içerisinde Darülşafaka gibi kurumlara da bağış yapabilirsiniz.

[spoiler]Ad soyad telefon bilgilerinizi vs. Girmeniz istenecek onları girin arkadaşlar telefonada onay kodu geliyor çünkü. Hesap oluşturduktan sonra, yönlendirilecek sayfadan Google Play mağazasına girip uygulamayı indirin. Uygulamayı indirdikten sonra uygulamayı açıp kullanıcı adı ve ya e-posta adresinizi oluşturduğunuz şifresiyle birlikte yazıp giriş yapın.  Ardından gelecek ekrana cep teleonu numaranızı girip gelen kodu girip (genelde kod otomatik işlenir) uygulamaya giriş yapınız.
Arkadaşlar uygulamayı ücretsiz olarak indiriyorsunuz hem telefonunuza hem de tablet hem de bilgisayarınıza. Daha sonra arkadaşlarınızı tıpkı whatsapp ya da skypede olduğu gibi bu uygulamayı kullanmasını istiyorsunuz. Onları davet ediyorsunuz onlarda başka insanları davet ediyor ne kadar çok davet ettikçe onlarla konuştukça aradıkça mesajlaştıkça o kadar puan kazanıyorsunuz 100 puan 1$ demek. 2000 puanı çok kısa sürede yaparsınız 2000 puan 20$ Sadecede Türkiyedeki kişileri değil tüm dünya üzerindeki insanları bu sisteme bu uygulamaya davet edebilirsiniz. Tavsiyem şu bende kullandığım için biliyorum yabancı sitelere link bırakın hiç bişey yazmasanız bile yabancılar üye olunca daha çok puan geliyor özellikle mesajlaşın bi kaç kelime bile yeter.
[/spoiler] Kayıt linki: https://www.wowapp.com/w/futurenet/join

1. Oyunlar
Oyun oynayarak, bedava WowPara kazan!
WowApp mobil uygulama menümüzden Oyunlar'a tıklayın veya Bilgisayarınızdan WowApp.com hesabınıza oturum açın ve şimdi oynamaya başlayın! Her oyununuzda, hem kendiniz için hem de başkalarına iyilik yapmak için kazanç elde edersiniz. Resimde kazanç oranları var mesela bu sadece oyunlardan elde edeceğiniz kazançtır diğerleri içinde sitede yine kazanç oranları farklılık göstermektedir.

2. Çevrimiçi Alışveriş
Çevrimiçi alışveriş yaparak WowPara kazan!
WowApp mobil uygulamada Kazançlar sekmesinden Alışveriş Yap! butonuna tıklayın veya bilgisayarınızdan WowApp.com'a giriş yapın ve alışverişe başlayın! İş ortaklarımızdan alışveriş yaptıkça, kazanç elde edebilir ve iyilik yapabilirsiniz. Siz veya ağınızdan biri WowApp'te alışveriş yaptıkça iyilik yapabilir ve kazanç elde edebilirsiniz.

3. Sohbet
Ücretli aramalardan kazanılan WowPara.
WowApp ile WowApp dışındaki cep telefonlarını ve sabit hatları en düşük fiyatlar ile kolayca arayabilirsiniz. Yapılan her ödemeli WowApp araması size WowPara kazandırır ve dünyaya iyilik yapma şansı sunar.

4. Anında Kazanç ile Tanışın
Aktiviteleri tamamlayarak WowPara kazanın.
Bir video izlemek, anket doldurmak, bir uygulama yüklemek ve gibi birçok eğlenceli ve ilginç etkinlik gerçekleştirerek anında WowPara kazanın.

5. Karşınızda Kilit Ekranı Reklamları
Telefonunuzu açarak WowPara kazanın.
Kilit Ekranı Reklamları'nı AÇIN ve siz veya ağınızdan birisi telefonunu açtığında, WowPara kazanın.
kazanç oranları bir üstteki aynıdır.

6. Reklamlarım
Sohbetler, ücretsiz telefon aramaları, dosya paylaşımları ve çok daha fazlasından WowPara kazan.
WowApp ile reklam görüp görmeyeceğinizi ve nasıl reklamlar göreceğinizi kolayca kontrol edebilirsiniz. Gördüğünüz her reklam size WowPara kazandırır ve dünyaya iyilik yapmanıza yardım eder.

7. İyilik Yap
WowApp her gün yaptığınız şeyleri yaparak dünyada bir fark yaratabileceğiniz ve iyilik yapabileceğiniz bir uygulamadır.

https://www.wowapp.com/w/futurenet/Sinem-Futurenet

Son olarak ödeme nasıl alacaksınızarkadaşlar resmde işaretledim kazan kısmına tıklayıp ok ile işaretledim alana tıklayacaksınızzaten paypal geçmiyor mobil ödeme var ama Türkiye hariç diğer bir çok ülke var ayrıca kredi kartınıza ödeme alıyorsunuz ve isteyen herkes banka havalesi ile ödemesini alabilir sitenin en belirgin özelliği ise bağış yapabiliyor olmanız ve bağış yapılmasını istediğiniz kurumlarıda ekliyor olabilmenizdir.

sametseven

Alıntı yapılan: Futurenet - 14 Şubat 2016, 18:39:12
[spoiler]Selam arkadaşlar 2008 yılından beri var olan bir sistem var aslında uygulama ios android ve diğer işletim sistemlerine uyumlu bu uygulama ile para kazanıyorsunuz. Nasıl mı? ücretsiz bir şekilde üye olup uygulamayı indiriyorsunuz tıpkı whatsapp skype msn gibi arkadaşlar.
Türkiyede adını bu günlerde duyduğumuz bir uygulama var Wowapp. Whatsapp ©Skype ©Vine ©Ovoo ©Mesenger tarzı bir uygulama, tek farkı para kazandırması.
Ayrıca üyeler arkadaş davet etiğinde kariyer tüyleri de var.
ÖRNEK: Kulanıcı 2-10-20-50-100-200-500-1000 gibi alt üye yani kendi linki veya davetiyle üye kazandırdığında 8 Kademeye göre gelirin %100 nü kazanabiliyor...
Yani şöyle arkadaşlar bu uygulamayı tamamen ücretsiz olarak telefon yada bilgisayar hatta tabletinize indirip arkadaşlarınızla konuştukça mesajlaştıkça para kazanacaksınız. Tüm dünyada yaygın olan wowapp karının daha doğrusu reklam gelirinin %70 ini insanlarla paylaşıyor.
Ücretsiz olarak katılmanız için link veriyorum linksiz kayıt olamıyorsunuz. Katılmak için aşağıdaki linke tıklayın.
https://www.wowapp.com/register/futurent
Uygulama yabancı diye korkmayın arkadaşlar yakın zamanda Türkçe olur ama siz şimdiden dahil olup kullanın 2000 puan karşılığı 20$ paranız 20$ olduğunda ister banka hesabınıza isterseniz paypal hesabınıza çekebilirsiniz. Ya da orada bağış yapabileceğiniz kurumlar var bunların içerisinde Darülşafaka gibi kurumlara da bağış yapabilirsiniz.

Linke tıklayınca karşınıza böyle bir ekran çıkacak mail adresinizi bir tane kullanıcı adı belirleyip onu yazın sonra şifre tekrar şifrenizi yazın (retype password dediği tekrar şifre yaz diyor). Daha sonra create Account yazana tıklıyoruz mail adresinize gelen onay linkini tıklayıp hesabınızı onaylayın. Ad soyad telefon bilgilerinizi vs. Girmeniz istenecek onları girin arkadaşlar telefonada onay kodu geliyor çünkü. Hesap oluşturduktan sonra, yönlendirilecek sayfadan Google Play mağazasına girip uygulamayı indirin. Uygulamayı indirdikten sonra uygulamayı açıp kullanıcı adı ve ya e-posta adresinizi oluşturduğunuz şifresiyle birlikte yazıp giriş yapın.  Ardından gelecek ekrana cep teleonu numaranızı girip gelen kodu girip (genelde kod otomatik işlenir) uygulamaya giriş yapınız.
Arkadaşlar uygulamayı ücretsiz olarak indiriyorsunuz hem telefonunuza hem de tablet hem de bilgisayarınıza. Daha sonra arkadaşlarınızı tıpkı whatsapp ya da skypede olduğu gibi bu uygulamayı kullanmasını istiyorsunuz. Onları davet ediyorsunuz onlarda başka insanları davet ediyor ne kadar çok davet ettikçe onlarla konuştukça aradıkça mesajlaştıkça o kadar puan kazanıyorsunuz 100 puan 1$ demek. 2000 puanı çok kısa sürede yaparsınız 2000 puan 20$ Sadecede Türkiyedeki kişileri değil tüm dünya üzerindeki insanları bu sisteme bu uygulamaya davet edebilirsiniz. Tavsiyem şu bende kullandığım için biliyorum yabancı sitelere link bırakın hiç bişey yazmasanız bile yabancılar üye olunca daha çok puan geliyor özellikle mesajlaşın bi kaç kelime bile yeter.[/spoiler]

Emeğinize sağlık bir tanıtım yapmışsınız fakat. Sitenin diğer siteler içinde buna benzer zaten bir tanıtımı vardı. Bu konu network bölümünde olduğu için silinir mi onu mod ve yönetici arkadaşlarımız kararlaştıracaktır.
Bahsettiğim tanıtım konusu:
[spoiler]http://www.gelirkapisi.com/diger-siteler/wowapp-skype-ve-whatsapp-in-para-kazandiran-seklidir/[/spoiler]

Futurenet

Alıntı yapılan: Yakançiçek - 14 Şubat 2016, 19:46:49
Emeğinize sağlık bir tanıtım yapmışsınız fakat. Sitenin diğer siteler içinde buna benzer zaten bir tanıtımı vardı. Bu konu network bölümünde olduğu için silinir mi onu mod ve yönetici arkadaşlarımız kararlaştıracaktır.
Bahsettiğim tanıtım konusu:
[spoiler]http://www.gelirkapisi.com/diger-siteler/wowapp-skype-ve-whatsapp-in-para-kazandiran-seklidir/[/spoiler]
Kardeş bu bir network o yüzden bu kısma yazdım üyeye bağlılığıda var googlede araştırırsanız görürsünüz zaten yani sosyal network tarzı futurenet ve tsu gibi ama bu uygulama olanı

Futurenet

zaten ücretsiz bir şey alıp satmıyorsunuz arkadaşlar. whatsapp kullanan birçok kişi var zaten.

Dio

@Futurenet uzun mesajların tamamını alıntı yapmayın ve mesajların tamamında büyük hafler kullanmayın.

Futurenet

Futurenet

Futurenet

Alıntı yapılan: Dio - 15 Şubat 2016, 17:57:11
@Futurenet uzun mesajların tamamını alıntı yapmayın ve mesajların tamamında büyük hafler kullanmayın.
uzun meesajlar dediğiniz bu şekil mi yani

Dio

Alıntı yapılan: Futurenet - 24 Şubat 2016, 18:44:43
  uzun meesajlar dediğiniz bu şekil mi yani
Alıntı yapılan: Futurenet - 15 Şubat 2016, 18:30:25
Tamam :) bunuda öğrendim
ben o mesajı yazdıktan sonra bunu yazmıştınız zaten. bu yüzden tekrar açıklama gereği duymuyorum.
konuyu güncel tutmak istiyorsanız WowApp ile ilgili şeyler yazmalısınız.

Futurenet

(ok) herkes tekrar yorum yapmış o yüzden böyle yapıyorlar diye tekrar sordum :) boş yorum olmasın diye soru sordum ödeme kanıtı falan atsak olur yani konuyla ikgili açıklamalar