Wowapp - Para kazandıran Whatsapp Uygulaması

Başlatan Futurenet, 14 Şubat 2016, 18:39:12

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Xalid

Alıntı yapılan: Futurenet - 13 Ocak 2017, 17:03:46
Teşekkürler @Xalid Tüm dünya ile iletişim kurabilirsin ücretsiz olarak tıpkı whatsapp gibi
Çok zor be para kazanmak :D

Sent from my SM-A500H using Tapatalk

Futurenet

Yok aslında zor değil şayet amacım kazanmaktan çok bağış yapmak için kullanıyorum ama kazanmak isteyenler için özellikle bir öneri yabancı insanlar olsun davet edin linkinizle çünkü onlar coin satın alıyor alıncada siz kazanıyorsunuz

Tigro

Alıntı yapılan: Futurenet - 13 Ocak 2017, 17:33:33
Yok aslında zor değil şayet amacım kazanmaktan çok bağış yapmak için kullanıyorum ama kazanmak isteyenler için özellikle bir öneri yabancı insanlar olsun davet edin linkinizle çünkü onlar coin satın alıyor alıncada siz kazanıyorsunuz

Site ödemelerini yapmaya devam etmektemidir?
Ona göre bi grup oluşturacağım.

@Futurenet  Lütfen giriş verilerini kontrol edin diyor. Hepsi eksiksiz dolduruldu?

Futurenet

Tekrar deneyin orda video var nasıl üye olduğunu gösteriyor dikkatinizden kaçmış olabilir. Ödeme almıyorum ben dediğim gibi bağış yapıyorum. Küçük miktarlarda fakat benim sponsorlar bi kere almış Google da wwowapp Payments yazınca zaten alanlar paylaşmış kanıtı

Futurenet

Örnek vermek amacıyla paylaşım yapılmıştır. Arkadaşlar kazandıklarınızı çekmeyip çok küçük miktarlarda bağış yaptığınızda o kurum bağışı alıp size teşekkür ediyor

Futurenet

Arkadaşlar lütfen bu uygulamayı kullanarak sizlerde bağış yapın şimdiki bağışımız TEGV

[spoiler][/spoiler]

Futurenet

konu yeniden düzenlenmiştir arkadaşlar bol kazaçlar diliyorum

kanacali53fk

Futurenet

Alıntı yapılan: kanacali53fk - 27 Kasım 2018, 00:41:10
@Futurenet ne alemde site
uygulama devam ediyor ben odeme almiyorum bagis yapiyorum ufak tefek birikenle ondan odemem yok ama devam ediyo