Donkeymails

Başlatan umtbra, 11 Mart 2012, 15:37:32

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

mahogs

ya ben burda 2 gün önce 3 den cok daha fazla pts yaptım ama sadece 3 tanesinden para alabilmişim 2 günden daha fazla sürüomu pts ücretlerini almamız?bide kabul olmamış ptsleri görebileceğimiz bir yer varmı acaba?

umtbra

Alıntı yapılan: mahogs - 14 Mart 2012, 16:34:41
ya ben burda 2 gün önce 3 den cok daha fazla pts yaptım ama sadece 3 tanesinden para alabilmişim 2 günden daha fazla sürüomu pts ücretlerini almamız?bide kabul olmamış ptsleri görebileceğimiz bir yer varmı acaba?

Benim iki gunden fqzla suren olmadi hatta en fazla 24 saat surdu simdiye kadar.  Onaylama isini reklam verenler yapiyorsa iki gun surebilir. Birde onaylanmama ihtimalinide dusunmek lazim. Onaylanmayanlari bakabilecegim bir yer varmi diye arastirmadim. Su anda isteyim telefondan rahat bakamiyorum aksam evden bakarim.

umtbra

mahogs iki saattir araştırıyorum translate yapmaktan ingilizce öğrendim ama  kabul olmamış ptsleri görebileceğimiz bir yer bulamadım . Üzgünüm yardımcı olamadım.

mahogs

tamam hocam teşkkür ederim..

umtbra

Hayirli olsun ilk odemeyi aldim :) 2.22$ eve gidince ps koyarim. yatirimsiz bir haftada iyi para  :D

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: umtbra - 15 Mart 2012, 17:09:46
Hayirli olsun ilk odemeyi aldim :) 2.22$ eve gidince ps koyarim :D
Şimdiden hayırlı olsun :)

umtbra

Alıntı yapılan: elisamccline - 15 Mart 2012, 17:12:05
Hayirli olsun ilk odemeyi aldim :) 2.22$ eve gidince ps koyarim :D
Şimdiden hayırlı olsun :)

Tesekkur ederim  :D

yingyang16

Hayirli olsun ilk odemeyi aldim :) 2.22$ eve gidince ps koyarim. yatirimsiz bir haftada iyi para  :D

Hayırlı olsun :)

FilmsizKalma

Ödemeniz hayırlı olsun ($) ($)

enderege

Hayırlı olsun. Gülegüle harca.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.