Rotate4all (PTP + Surf)

Başlatan magnumrox3, 21 Şubat 2016, 14:58:36

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Engin

Günlük surfu tamamlarken sahur yapmaya gittim geldim bide bunu gördüm o kdr emek verdim nasıl açıcam bunu ya

nebu

Alıntı yapılan: Engin - 31 Mayıs 2017, 03:46:29
Günlük surfu tamamlarken sahur yapmaya gittim geldim bide bunu gördüm o kdr emek verdim nasıl açıcam bunu ya

Surf için program mı kullandın? Ya da farkında olmadan bilgisayarındaki bir programı mı çalıştırdın? Çünkü normalde manuel olarak surf yaparken bu uyarıyı vermesi imkansız :(

Engin

Hayır hiç bişi kullanmadm

Engin

Bugünde parayı çekicekdm ya yazık oldu

nebu

@Engin Admin'e durumu yazıp şansını dene istersen. Çünkü durduk yerde böyle bir şey olması hoş değil :(

Engin

Yazdım da ingilizce çok iyi değil gece attm cevap, yok açılmassa zaten bırakcm böle şeleri ya uğraş uğraş saçma bi nedenden banla yazık günah

ikose

(prt)  çok üzüldüm engin , naaptın çokmu hızlı surf yaptın başından ayrılmadan bot zannetti seni sistem  :S
mutlaka mesaj yaz. buradaki konu linkini ver. görüntü ekle.
gerçek kişiyim , asla program kullanmadım yaz.
İnşallah açılır.  O:-)

Engin

Alıntı yapılan: ikose - 01 Haziran 2017, 00:06:37
(prt)  çok üzüldüm engin , naaptın çokmu hızlı surf yaptın başından ayrılmadan bot zannetti seni sistem  :S
mutlaka mesaj yaz. buradaki konu linkini ver. görüntü ekle.
gerçek kişiyim , asla program kullanmadım yaz.
İnşallah açılır.  O:-)

vala okdr ingilizcem yok :) ya hızlı yapmıs olabilirim. cünkü geceleri sahura kadar yapıyorum bilgisayarda tek onu yapıyorum bilmiyom ya böle olunca keyfim kacıyo okdr uğraş sebepsiz gidiyo .

Engin

mailede cevap gelmedi daha

schehkriar

Alıntı yapılan: Engin - 01 Haziran 2017, 00:28:39
mailede cevap gelmedi daha

aynı sorun bende de var, iki gün oldu. cevap gelmedi. bir gün daha bekleyip gerekeni yapacağım. benim ingilizce hepsine yeter, sonuç alabilirsek ne ala. yazarım burdan