Clixsense

Başlatan Tolga Can, 03 Mayıs 2011, 16:48:03

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hakanatik01

Onu kullanıyrum :) Evde 2 tane net varda 2side kablo net Ip değişmek için telefon açmak gerekiyormuşen son açtım değiştim ama her seferinde telefon açmak ayıp olur "napıyon la diyecekler" :D

Coulers79

Ya ben tam anlamadım neden dinamik oldum? Tarife veya paket değişti sanırım. Zırt pırtta aradılar bizde dandik teledünya da var. Ne diyorsunuz dedim günceleme yapacadıkta dediler. Pederin bilgilerini istediler, açıklamalarında tutarlılık yoktu. :g Açıklayamıyorsanız aramayın bir daha dedim. Ama birgün biz arayacaz. Uydunet ile fark var mı aynı mı?

hakanatik01

Aynı ben kablonete alıştım kablotvden dolayı hep kablo diyom işte beya :D beni aramıyor adiler en son ben aradım 20mbit yapayım diye yoksa arayan soran yok :D hoş 20 yaptık 2 günde kota bitiyor 3.gün gene 3mbitteyiz :D

aydyar13

Bu clixsenseteki android oyunları bluestackle pc ye kursak olmaz mı  :D

dreamsfrom

Hesabımda biriken 1 dolarla paidverts referans toplamak için reklam verdim, status active yazıyor verdiğim reklama ama daha 1 tık bile giren olmamış. Yardımcı olacak var mı?
[spoiler]

[/spoiler]

AnilK

Alıntı yapılan: dreamsfrom - 02 Mart 2015, 22:59:03
Hesabımda biriken 1 dolarla paidverts referans toplamak için reklam verdim, status active yazıyor verdiğim reklama ama daha 1 tık bile giren olmamış. Yardımcı olacak var mı?
[spoiler]

[/spoiler]

Assign Ad Credit linkine tıklayıp satın aldığınız reklam pakedini reklama ekleyin.

dreamsfrom

İşaretlediğim yerden anket çözdüm, bitti congrulations dedi hatta, ama 1 dolar falan vermedi yani bakiyeme işlenmedi.

4ne1ka

Alıntı yapılan: dreamsfrom - 17 Mart 2015, 19:41:56
İşaretlediğim yerden anket çözdüm, bitti congrulations dedi hatta, ama 1 dolar falan vermedi yani bakiyeme işlenmedi.

bende yaptım az önce o anketi ama attı tamamladıktan sonra, zaten 2 dk falan sürmemişti, futbol ve tenisi seçmiştim sadece. beğenmedi sanırım :)

dreamsfrom

Alıntı yapılan: 4ne1ka - 17 Mart 2015, 19:51:02
bende yaptım az önce o anketi ama attı tamamladıktan sonra, zaten 2 dk falan sürmemişti, futbol ve tenisi seçmiştim sadece. beğenmedi sanırım :)

Geldi şimdi 1 dolarım biraz geç geldi ama olsun, Ben ne seçtiğimi hatırlamıyorum ama güzeldi anket 10 dakikamı almadı.

dreamsfrom

Reklam veriyorum 1000 adet click almam gerekiyor ama 2 3 gündür donmuş durumda 66 clickte durdu. Neden böyle oluyor? Düzeltmem gereken birşey mi var? 3 4 dolar harcadım kaç seferdir bunu yapmak için.