Clixsense

Başlatan Tolga Can, 03 Mayıs 2011, 16:48:03

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Flash block eklentisi kullanan arkadaşlar...
Beyaz listeye *perilith* ekleyerek , csense kontrolünü aşabilirler.

clixsense i eklemiştim ama yine flash bulunamadı hatası vermeye başladı bu kesintiden sonra.
Sanırım birşeyleri de değiştirmişler.
Kodları kurcalayınca navra.perilith.com dan bir js çağırarak bunu yaptığnı görülüyor ;)

ElisaMcCline

Csense de sorun tam olarak çözülmemiş sanırım.. yine sıkıntı var.
Cloud' a geçmiş görünüyorlar.

Vienna                       www.clixsense.com
CloudFlare    ---->      Host
Working                     Error

bilge8408

Kısa süreli downline konusunda modlara bilgi verilmişti ama üyeler için gerek görmemişlerdi. Tahmin ettiklerinden uzun sürmüş ki açıklama geldi sonunda;
http://www.clixsense.com/en/Helpdesk-Announcements/140/Unexpected_downtime_today_%2810_14%29

Önümüzdeki günlerde ara sıra da olsa (daha kısa süreli olmak üzere) aksamalar devam edebilir arkadaşlar. DNS, server vs. ayarlamaları bittiğinde muhtemelen gene bir açıklama gelecektir ya da ben bilgilendiririm.

tolgacan86

Clixsense'de SSL hatası verdi.. Https'nin üstü çizik herhalde sertifika problemi.. ?

nouma26

Şimdi baktım bende herhangi bir hata vermedi.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: Tolga Can - 21 Ekim 2013, 09:22:54
Clixsense'de SSL hatası verdi.. Https'nin üstü çizik herhalde sertifika problemi.. ?

Sen şu firefox' u ne zaman kuracaksın birader :D

PC tarih/saat sorunları da benzeri sıkıntılara sebep olabiliyor., bir kontrol et istersen ...

tolgacan86

okulda verdi o sorunu ondan sonrada Meb'in klasik ambargosu çıktı zaten, clixsense'yede el atmış adamlar.. :D

Ayrıca asla boyun eğmem sonuna kadar Chrome :D

Coulers79

Şu an reklam gözükmüyor, Premium üyeyim garanti reklamlarda yok.

ptconur