Clixsense

Başlatan Tolga Can, 03 Mayıs 2011, 16:48:03

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bekeli

Alıntı yapılan: arshi - 27 Ocak 2012, 23:24:35
Clixsense son hamlesiyle bir kez daha alanının en iyisi olduğunu ispatladı bence. Bazı siteler de "prize"lerle uğraşadursun.  :D

"Wie relevant sind die gezeigten Suchergebnisse? (DE:1933)" görevini şiddetle tavsiye ederim. Yarım saatte ortalama $1 atıyor. Ayrıca chrome kullanırsanız, almanca-türkçe çeviri ingilizce-türkçe çeviriden daha sağlıklı gibi. Ya da marketagent sayesinde ben almancayı çözdüm de farkında değilim.  :D

Bir de sormak istediğim bir şey var sanırım bekeli hocam cevap verebilir. Sözünü ettiğim görevde (ve ingilizce versiyonunda) sisteme zaten doğru kategoriler girilmiş. Yani biz sistemde kayıtlı şıkları işaretlemekten başka ekstra bir şey yapmıyoruz. Peki neden bu kadar çok kazanıyoruz? Reklam veren kim? Kaynak ne? Değirmenin suyu nereden geliyor yani...

Öncelikle görevleri çözdüğünüz için tebrik ederim.

İlk training modta sonucunu bildiklerini sorarak sizi test ediyorlar.
Eğitimi geçince artık onların işini görüyorsunuz. Ancak mesela 33 results olanı için konuşalım. 33 taneden bir, iki tanesinin cevabını sistem biliyor. Eğer onlarda yanlış yaparsanız yüzdeniz düşüyor. Bunu da insanlar sallamasın diye yapıyorlar. Bizler hangilerinin cevabının bilindiğini bilmediğimiz için hepsinde dikkat ederek yapmak durumunda kalıyoruz. Bu görevleri binlerce kişilere yaptırarak hepsinin sonucunu öğrenmiş oluyorlar. Bilgisayar programlarına yaptıracakları yapay zeka gereken bu işi insanlara yaptırarak daha ucuza halletmiş oluyorlar. Mantık bu.

Dil ile ilgili bir sorun olmaması lazım. Fazla vaktim yoktu. Ancak yine de bugün Almanca olanından 20ye yakın bitirdim.
Almanca bilmiyorum. Ancak ingilizce olanında mantığını çözdüğüm için rahat oluyor. Dediğin gibi google chrome Türkçe çeviri de yardımcı oluyor.

Bol kazançlar..

bekeli

Şu anda "Music Products: Are These the Same Item? (EASY)" adlı görev var.

Çok ama çok kolay. Bi bakın isterseniz..

Bol kazançlar..

enderege

Alıntı yapılan: bekeli - 28 Ocak 2012, 00:25:23
Şu anda "Music Products: Are These the Same Item? (EASY)" adlı görev var.

Çok ama çok kolay. Bi bakın isterseniz..

Bol kazançlar..

0.29$ aldım.  :D
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

arshi

Ben sizin sayenizde çözdüm hocam, blogunuza bir adet yorum da bırakmıştım hatta. :) Rewarding'e refinizden üye olmuştum fakat telefonla arayıp pin kodu verme olayı kafama yatmadığı için hiç uğraşmadım. Diğer sitede önceden alınma üyeliğimle devam edip epey kastım ama oranın yönetim ekibi de paypal ekibinden beter, ingilizcem iyi değil diye ısrarla yazsam da "adresini niye değiştin, telefon numaranı neden kurcaladın, gözünün üzerinde neden kaşın var" gibi saçma sapan sorular sorup duruyorlar.  :D Ödeme talep edeceğim bölümü "sorun" çözülene kadar kapamışlar, uğraşıyorum hülasa. Ama clixsense'de bu görevlerin çıkması tam piyango gibi oldu benim için. Tekrar teşekkür ederim size.

bekeli

Alıntı yapılan: arshi - 28 Ocak 2012, 00:37:10
Ben sizin sayenizde çözdüm hocam, blogunuza bir adet yorum da bırakmıştım hatta. :) Rewarding'e refinizden üye olmuştum fakat telefonla arayıp pin kodu verme olayı kafama yatmadığı için hiç uğraşmadım. Diğer sitede önceden alınma üyeliğimle devam edip epey kastım ama oranın yönetim ekibi de paypal ekibinden beter, ingilizcem iyi değil diye ısrarla yazsam da "adresini niye değiştin, telefon numaranı neden kurcaladın, gözünün üzerinde neden kaşın var" gibi saçma sapan sorular sorup duruyorlar.  :D Ödeme talep edeceğim bölümü "sorun" çözülene kadar kapamışlar, uğraşıyorum hülasa. Ama clixsense'de bu görevlerin çıkması tam piyango gibi oldu benim için. Tekrar teşekkür ederim size.

Rica ederim. Faydam dokundu ise ne mutlu bana.

Rewarding'teki pin kodu meselesi çok basit bu arada.
Cep numaranızı yazıyorsunuz. Call me dediğinizde hemen arıyorlar. Ve bilgisayara kayıtlı bir ses ile sadece size pin kodunuzu söylüyorlar. Herhangi bir karşılıklı konuşma söz konusu değil yani. Onlar pin kodunuzu söylüyor siz de giriyorsunuz. Bir kez yaptığınızda sonraki seferlerde pin kodu istemiyor.

Bol kazançlar..

arshi

Alıntı yapılan: bekeli - 28 Ocak 2012, 00:54:36
Rica ederim. Faydam dokundu ise ne mutlu bana.

Rewarding'teki pin kodu meselesi çok basit bu arada.
Cep numaranızı yazıyorsunuz. Call me dediğinizde hemen arıyorlar. Ve bilgisayara kayıtlı bir ses ile sadece size pin kodunuzu söylüyorlar. Herhangi bir karşılıklı konuşma söz konusu değil yani. Onlar pin kodunuzu söylüyor siz de giriyorsunuz. Bir kez yaptığınızda sonraki seferlerde pin kodu istemiyor.

Bol kazançlar..

Telesekreter ya da ses kaydı olduğunu tahmin etmiştim ama dediğim gibi sıfır ingilizce ile belki kanlı canlı biri çıkar karşıma diye cesaret edememiştim. :D Yarın bir pin de ben alayım öyleyse, teşekkürler bilgi için.

FilmsizKalma

0.19 $ lık almanca görevlerde kolay arkadaşlar (4 5 kere yaptım). Başta almanca biliyormusunuz diye 4 5 tane atasözü boşluk doldurma soruyor.Yapmak isteyen olursa yardımcı olabilirm

lovablegs

Hey guys,

Still Reading Commercial Emails For Free?

Receive Emails On Topics That Interests You

And Get Paid For It! Get $5 Just to signup!

http://hits4pay.com/members/index.cgi?.....

happy earnings,

jink8482

clixsensedeki daha önce bahsetmiştim rastgele üye oldum diye olmaz olsaydım yabancı
uplıne nın bana gönderdiği mesaj ben hiç bi şey anlamadım anlayan varsa biri yardımcı olabilir mi?

ElisaMcCline

Mail oku para kazan diyor,
Üye olunca 5$ alacakmışsın. Sitenin bonusu heralde. ya da refi ol diye uyduruyor.. Düşünürsen öne bilginin doğruluğu için siteye bakmanı öneririm.

lovablegs

Alıntı yapılan: elisamccline - 02 Şubat 2012, 04:15:15
Mail oku para kazan diyor,
Üye olunca 5$ alacakmışsın. Sitenin bonusu heralde. ya da refi ol diye uyduruyor.. Düşünürsen öne bilginin doğruluğu için siteye bakmanı öneririm.

teşekkürler hocam yardımların için :)