Clixsense

Başlatan Tolga Can, 03 Mayıs 2011, 16:48:03

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

illisionist

Clixsense'de 1,63$ değerinde GFK anketi var içeceklerle alakalı, anket sizde de çıkarsa enerji içeceği tükettiniz yönünde başlayın ankete çünkü asıl konu enerji içecekleri. Kolay gelsin...
"Akıllı kimdir? Herkesten öğrenen. Kuvvetli kimdir? Hırslarını yenen. Zengin kimdir? Halinden memnun olan."

sicher

1,87$ lık anket var şirket ürününüz ne dedi bende bilgisayar dedim attı beni

Coulers79

Arkadaşlar anket ve offerlar duruyor mu bir kontrol edin. Tasksız 0.25'lik checklist imkanı sürüyor mu?

www.gelirkapisi.com/clixsense/clixsense-teklifleri-(offers)-hakkinda-duyuru/msg148918/#msg148918

ikose

Alıntı yapılan: sicher - 28 Aralık 2013, 09:58:01
Benim cevabım Finans/ Banka,  tamamladım :)  (eht)

teşekkürler Coulers   (a)

Coulers79

Tebrikler modum, listeyi tamamladınız mı?   (p)

ikose

Alıntı yapılan: Coulers79 - 28 Aralık 2013, 13:18:21
Tebrikler modum, listeyi tamamladınız mı?   (p)

eklemiycektim aslındada sayende oldu diye kırmayayım seni ekliyorum ( nette çok kesinti yaşıyorum, Ptesi akşama kadar yaşanacakmış bu  >:( )

sicher

hakanatik01

hakanatik01

Alıntı yapılan: sicher - 28 Aralık 2013, 09:58:01
"Dear sicher ,whats up whats going on" eveeeeett ingilizcem bitti türkçe devam edicem 1000 kere söyledik 1001 ossun mu :P :D bu tarz sorulara %95 yukardakilerden hiçbiriniz seçiyoruz ;) Neden ? sen bilgisayar yazdığında adam senin bilgisayar bilgini ölçmeyecek çünkü sana ürün satmaya çalışacak ve genelde satılmak istenen en güzel müşteri de anlamadan sadece 1 kritere göre "ramı kaç abi" bunun "8gb" o güzelmiş alalım" diyendir :P O yüzden dikkatli ol ;)

Birde anketleri artık  okumadan  geçmeyin bunda da bu tarz tuzak sorular varmış