Clixsense

Başlatan Tolga Can, 03 Mayıs 2011, 16:48:03

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Calyente

Elisa hocam benim reklamlarda sıkıntı yok.

halibo

reklamlarda sıkıntı var, sadece 2 mavi vardı, normalde 10 civarı mavi, 4 civarı sarı, 1 yeşil 0.01 gelirdi bugün gelmedi

enderege

Mesaj yazdığınız saatlerde kontrol etmedim ama şimdi ben hepsini yıkladım. Sorun yok.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

ElisaMcCline

Sorun sabah oldu heralde.
Geç saatte geldim ve ben de tıkladım ama dediğim gibi uzun süre geçmesine rağmen standart relamlar çıkmamıştı sabah bana.
Sadece 24 saatlik olan 1 reklam vardı onu tıklamıştım. Sonra bırakıp çıktım ben de.

mansur47

arkadaşlar reklam verirken hangi saatler arası veriyorsunuz server saati ile türkiye saatleri arasında fark var galiba hangi saatler arasında reklam verirsek ref gelme ihtimali artar

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: mansur47 - 20 Kasım 2014, 14:39:14
arkadaşlar reklam verirken hangi saatler arası veriyorsunuz server saati ile türkiye saatleri arasında fark var galiba hangi saatler arasında reklam verirsek ref gelme ihtimali artar

Küçük adetli reklamların geri dönüşleri çok kötü clixsense de. O yüzden genelde günlük reklamlar tercih ediliyor.
Dolayısıyla saat konusu da ortadan kalkıyor.

Coulers79

Ne anket, ne video, ne task ne offer var bir haftadır. *) Gerçi bunlara ayıracak vaktimde yok ya neyse.
I do not know English. :m İngilizce bilenler açtığım konuya bir göz atsınlar, varsa görüşlerini yazsınlar.

www.clixsense.com/en/Forum/160456/Nothing_does_not_exist

Elektronick

Alıntı yapılan: Coulers79 - 07 Aralık 2014, 23:31:40
Ne anket, ne video, ne task ne offer var bir haftadır. *) Gerçi bunlara ayıracak vaktimde yok ya neyse.
I do not know English. :m İngilizce bilenler açtığım konuya bir göz atsınlar, varsa görüşlerini yazsınlar.

www.clixsense.com/en/Forum/160456/Nothing_does_not_exist
bu hafta 3 adet anket geldi 1 ni yaptım fakat 2 si attı gözlemledigim kadar özellikle hafta sonları kesinlikle anket olmuyor olursada binde bir ama hafta içi geliyor hocam ihşallah sizede gelir ayrıca trialpaydaki 0.50$ anketide kontrol edin çünkü o anket yenileniyor  (hp)

Elektronick

Arkadaslar lütfen bilenler cevaplarsa sevinirim
Clixcensede misal 25 refim var standart 1.5$ kazandırmıs
Eger ben premium olsaydım kac kazanırdım 2 mislimi?
Son olarak bir premium üye standart üyeyi premium yapabiliyormu tsk :)