Clixsense

Başlatan Tolga Can, 03 Mayıs 2011, 16:48:03

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

mepay

Alıntı yapılan: processor - 17 Nisan 2015, 15:31:23
Şimdi verdiğim reklamların kaç tık aldığına baktım. 125X125 banner 10Milyon görüntülemeye 35$ vermişim. 2002 tık almışım. 0,25$ hesaplarsak 500$ eder :D
500binlik diğer 728X728lik bannerlar biri 471 tık, diğeri 441 tık , diğeri 453 tık bunların fiyatı da 25$ TM ye göre 110$ civarında vermen gerekir. Bence önemli olan senin bannerin iş yaparmı ? Ha birde bu reklamları zaten ref toplamak için veriyoruz. Diğer amaçlar için kullanılamaz  :g

Processor istatistikler için teşekkür ederim. Banner'ı nasıl 728'liğe çeviririm :D

processor

Alıntı yapılan: mepay - 17 Nisan 2015, 15:35:36
Processor istatistikler için teşekkür ederim. Banner'ı nasıl 728'liğe çeviririm :D
Posta kutuna bakarsan bulabilirsin ;) 468 den çevrildiği için biraz bozulma olabilir yoksa sıfırdan hazırlatman gerekir  :y

mepay

Alıntı yapılan: processor - 17 Nisan 2015, 15:42:06
Posta kutuna bakarsan bulabilirsin ;)
Teşekkür ederim. :)

processor

Rica ederim güle güle kullan :)

capaxa

Hesabı iptal edip yeni hesap açınca Crowdflower hesabı da sıfırlanacak mı yoksa yeni açılan hesapla facebook bağlantısı yaptığımızda kaldığı yerden devam eder mi?

enderege

Site bende bugün çok yavaş. Sizlerde durum nasıl?
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

capaxa

Bir ara çok kötüydü ama şimdi düzeldi sanki..

Coulers79

Geçen yaptığım anketin parasını alamamıştım ve sonrasında bir iki reklam tıklama yapmak istediğimde de flash hatası almıştım. Offer bölümüne mesaj atmıştım. Firefox 39 güncellemesinden sonra yaşadığım problemlerden sonra chrome kullanmaya başlamıştım. Bugün Clicksense açıklama yapmış.

Alıntı YapMembers for those of you who use Firefox there is an issue with it blocking adobe flash. Please see this post in our forum on how to fix this issue if your using Firefox 39 and cannot view ads.

www.clixsense.com/en/Forum/175885/Issues_with_Firefox_39_and_Viewing_Ads

ElisaMcCline

Adobe flash güncellemesi yapmak yeterli.
Blokladığında ff zaten bilgi veriyor. Bu bilgiyi dikkate almak lazım keza bir açık sebebiyle ff blokluyor.
Diğer browserlarda sorun yaşamayan arkadaşlar o açıkla hiçbir uyarı almadan hareket ediyorlar aslında.

Dikkate almamak gibi bir hata yapıp, güncelleme yapmadan devam etmek çok da doğru değil.

macnair

Clixsensete premium olmanın pek bi faydası yok anladığım kadarıyla. Premium üye olsam bile reklam tıklamalarımdan aynı parayı kazanacağım değil mi?