Clixsense

Başlatan Tolga Can, 03 Mayıs 2011, 16:48:03

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Coulers79

Firefox 39 güncellemesiyle ilgili yaşanan sorunlar üzerine, bundan bir ay önce Clixsense bir açıklama yapmıştı. O günden beri Chrome kullanıyorum.

Members for those of you who use Firefox there is an issue with it blocking adobe flash. Please see this post in our forum on how to fix this issue if your using Firefox 39 and cannot view ads.

www.clixsense.com/en/Forum/175885/Issues_with_Firefox_39_and_Viewing_Ads

hikayeci

Bu saatten sonra clixsense girilir mi arkadaslar yatırım babında soruyorum bir kazancımız olur mu ?

capaxa

Task yapabilirsen haftalık 20-30$ kazancın olur hiç yatırım yapmadan..

hikayeci

task olayı falan hiç bilmiyorum hocam incelikleri var mı ? haftalık 20-30 çok iyi rakam

ikose

Alıntı yapılan: hikayeci - 24 Ağustos 2015, 20:23:45
task olayı falan hiç bilmiyorum hocam incelikleri var mı ? haftalık 20-30 çok iyi rakam
Task yapan bir kaç arkadaşımız var. sağolsunlar bildiklerini paylaşıyorlar, vaktin olduğunda biraz bak istersen
İlk tavsiye %80 nin altına düşeceğini hissettiğin taskı yapma.. levelini yükseltemezsen çok zor kazanırsın..

http://www.gelirkapisi.com/crowdflower-ve-diger-gorev-anlatimlari/

hikayeci

Alıntı yapılan: enderege - 16 Ağustos 2015, 16:06:15
Firefox kullanıyorum. ve güncel... Flash player da güncel. ve format atalıda çok olmadı. Bir kez daha format demeyin. :D

bir bakayım diye üye olmak istedim refinizi kullandım hocam. iyi geceler.

hakanatik01

Alıntı yapılan: enderege - 16 Ağustos 2015, 14:00:21
Son iki gündür reklamları tıklayamıyorum. Her seferinde flash hatası verip tıkladığım reklamı onaylamıyor. PC de adobe flash player yüklü olmasına rağmen sebep nedir bilen var mı?
Eklentilerin engelliyor olabilir ehteyar flashblock yada flahcontrol tarzsı birşey kurduysan devre dışı bırakıp deneyebilirsin diğerlerinde çalışıyordu bunlar clixsensede çalışmıyordu sonuçta youtubeda falan sorun çıkmıyor sanırsam değilmi yani sorun flash kaynaklı ve firefox kaynaklı değil yüklediğin bir eklentidir. :)

Alıntı yapılan: Coulers79 - 16 Ağustos 2015, 16:46:15
Firefox 39 güncellemesiyle ilgili yaşanan sorunlar üzerine, bundan bir ay önce Clixsense bir açıklama yapmıştı. O günden beri Chrome kullanıyorum.

Members for those of you who use Firefox there is an issue with it blocking adobe flash. Please see this post in our forum on how to fix this issue if your using Firefox 39 and cannot view ads.

www.clixsense.com/en/Forum/175885/Issues_with_Firefox_39_and_Viewing_Ads
Sadece firefox değil chromeda da aynı sorunlar vardı modum yanlış hatırlamıyorsam flashta bulunan bir açık vardı zararlı olabilecek o yüzden desteği kaldırmışlar isteyen riski göze alan kendi kursun denmişti sonra açığı kapadılar sanırım.Senin dediğin yazıdada bu açıktan bahsetmişler ve firefoxun kendisinin desteklenmeyeceği duyurulmuş ama isteyen gene kurabilecektir risk size ait tabiki firefox güvenliğimizi koruyor :P :)(şaka şaka chromeda yaptı bunuda farketmemişsinizdir belki sanırım büyük bir açık vardı flashta hackkerler için ama önlemi alındı)

enderege

Alıntı yapılan: hikayeci - 25 Ağustos 2015, 00:49:44
bir bakayım diye üye olmak istedim refinizi kullandım hocam. iyi geceler.

Teşekkür ederim.

Buradaki konuyu inceleyin:
http://www.gelirkapisi.com/diger-teklifler/clixsense-icin-size-bir-teklifim-var!/

Bol kazançlar dilerim.  :)
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

enderege

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 25 Ağustos 2015, 01:08:41
Eklentilerin engelliyor olabilir ehteyar flashblock yada flahcontrol tarzsı birşey kurduysan devre dışı bırakıp deneyebilirsin diğerlerinde çalışıyordu bunlar clixsensede çalışmıyordu sonuçta youtubeda falan sorun çıkmıyor sanırsam değilmi yani sorun flash kaynaklı ve firefox kaynaklı değil yüklediğin bir eklentidir. :)
Sadece firefox değil chromeda da aynı sorunlar vardı modum yanlış hatırlamıyorsam flashta bulunan bir açık vardı zararlı olabilecek o yüzden desteği kaldırmışlar isteyen riski göze alan kendi kursun denmişti sonra açığı kapadılar sanırım.Senin dediğin yazıdada bu açıktan bahsetmişler ve firefoxun kendisinin desteklenmeyeceği duyurulmuş ama isteyen gene kurabilecektir risk size ait tabiki firefox güvenliğimizi koruyor :P :)(şaka şaka chromeda yaptı bunuda farketmemişsinizdir belki sanırım büyük bir açık vardı flashta hackkerler için ama önlemi alındı)

Eklentiden kaynaklı bir sorun değil. Çünkü her zaman aynı eklentileri kullanıyorum. Nedenini tam anlayamadım. Geçen gün windows güncellemerini yükledim. Sorun düzeldi.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

messli

Bugun Parayi Götürdük :D Cok Yaşa Clixsense  :D  (spk)