Clixsense

Başlatan Tolga Can, 03 Mayıs 2011, 16:48:03

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Coulers79

illisionist

???  ???   ???   (eht)  tebrikler @messli  bu yaptığın taskları burada da anlatsana nasıl yapıldıklarını
"Akıllı kimdir? Herkesten öğrenen. Kuvvetli kimdir? Hırslarını yenen. Zengin kimdir? Halinden memnun olan."

messli

tşkler arkadaşlar kolay geldiginde burdan yazarim ID numarasini yaparsiniz Arkadaşlar.

uAdrogba11

@messli @capaxa 500 küsür sayfalık konu vardı cs formunda o konuya ne oldu

messli

o konu admin tarafindan silindi clix sende anket çözümlerini verdimiz için kurallara aykiri davranış olarak tespit edilip konu silindi @uAdrogba11  :))

ID : 658498 konulu task cok basit yapmaniz gereken verilen linke tiklamak acilan sayfada taska istenen ÖR : CEO,COO;CIO kimse onun adini kutucuga yazmak hepsi bu kadar yoksa o kişiler NONE yazin geçin 0.03 $ 2dk almaz :) kolay gele @illisionist  :y

capaxa

Alıntı yapılan: uAdrogba11 - 15 Eylül 2015, 09:55:34
@messli @capaxa 500 küsür sayfalık konu vardı cs formunda o konuya ne oldu

Tasklar için ana konu açtım türkçe forumda TASK(GÜNCEL) diye. O konuda paylaşılıyor artık.. Türkçe foruma girersen görürsün

uAdrogba11

Alıntı yapılan: capaxa - 15 Eylül 2015, 19:11:23
Tasklar için ana konu açtım türkçe forumda TASK(GÜNCEL) diye. O konuda paylaşılıyor artık.. Türkçe foruma girersen görürsün

onu zaten gördüm de bu sinirli çıkışını anlamadım ben zaten ara ara foruma bakıyorum bikaç gün giremedim konu kilitlenmiş

capaxa

Alıntı yapılan: uAdrogba11 - 15 Eylül 2015, 20:15:57
onu zaten gördüm de bu sinirli çıkışını anlamadım ben zaten ara ara foruma bakıyorum bikaç gün giremedim konu kilitlenmiş
Valla noldu birden öyle sinirlendiler kapattılar anlamadım..
Clixsense yöentimi ankete giriş bilgileri paylaşılıor diye laf demiş sanırım..
Bi de son zamanlarda illegal yöntemler paylaşılmaya başlamışı o da etkiledi sanırm

bilge8408

Alıntı yapılan: uAdrogba11 - 15 Eylül 2015, 20:15:57

Sinirli çıkış diye birşey yok. Konu da anket bilgisi paylaşımı yüzünden kapatılmadı. Onun uyarısını zaten yapmıştım. Ama illegal ve aynı üsluplu mesajlar defalarca uyarmama rağmen tekrarlandı, rahatsız olan üyelerin  mesajları da bana ayrıca geliyordu dolayısıyla  ben de konuyu kapattım.

Başka konularda aynı şekilde devam eden kullanıcı(ları) da banladım.

uAdrogba11

ben sinirli çıkışı clixsense için söylemedim capaxa için söylemiştim .

bu arada sen moneymakingaways misin?