Clixsense

Başlatan Tolga Can, 03 Mayıs 2011, 16:48:03

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

capaxa

Alıntı yapılan: canozsoy - 02 Ekim 2015, 21:06:47
Bu Clixsense de bana bir task geldi benim levelim O ama bu task 3 level

Bazı işlemler yaptırmak için bir akıllı cihaza ne dersiniz diye başlıklı gelmesi normal mi birde bu tasktan bişey anlayan var mı ben bir türlü anlayamadım :(

Birde bu clixcense te bir refarans  üyem var onun bulacağı yeni üyelerin bana bir getirisi olur mu ???

Birde offer kısmında clixcents ler var offer tamamlanınca hesabımıza para olarak mı yatıyor yani cent olarak mı ???  ??? ??? ??? ??? ???

Crowdflower konusunda anlatmıştım biraz taskla ilgili dün..

Coulers79

Alıntı yapılan: ClixSense
Members, if you have made a purchase through Paypal and it has not yet been credited to your account, please do not make a duplicate purchase or cancel the order. Paypal is currently experiencing a long delay in crediting payments so please be patient.

Böyle bir uyarı var. Eğer Paypal ile birşey aldıysanız acele etmeyin bazı gecikmeler oluyor falan diyor.

hikayeci

8 doarı bir araya getirince ödeme istedim paypala bakalım ne zamana gelecek daha da uğraşmam herhalde ... Ama anket yapması zevkliydi ne yalan söyliyeyim.

bekeli

Alıntı yapılan: hikayeci - 08 Ekim 2015, 21:43:10
8 doarı bir araya getirince ödeme istedim paypala bakalım ne zamana gelecek daha da uğraşmam herhalde ... Ama anket yapması zevkliydi ne yalan söyliyeyim.

Ödemeler Çarşamba günleri yapılıyor. Gelecek hafta Çarşamba akşamı ödemenizi alırsınız.

hikayeci

Teşekkürler cevap için . çarşambayı bekleyelim o zaman .

messli

arkadaslar clixe giremıyorum sızde de varmi sorun

ptcsite46

bilalyuzugullu

bende girebiliyom :)

keremer

Ben clixsenseden ilk ödememi 10 dolar olarak hafta sonu talep ettim. Az önce paypala teyitli olarak 0,01 dolar yollamışlar. Sitede ödeme hala pending diyor. Acaba geri kalanı kendiliğinden geçecek mi yoksa başka bir işlem mi yapmam gerekiyor?

Dio

Alıntı yapılan: keremer - 21 Ekim 2015, 22:30:09
Ben clixsenseden ilk ödememi 10 dolar olarak hafta sonu talep ettim. Az önce paypala teyitli olarak 0,01 dolar yollamışlar. Sitede ödeme hala pending diyor. Acaba geri kalanı kendiliğinden geçecek mi yoksa başka bir işlem mi yapmam gerekiyor?
@keremer
onu hesabı kontrol etmek için gönderiyor. gerisi de gelir sonra :y

http://www.gelirkapisi.com/odeme-kanitlari/clixsense-odemeleri/msg301577/#msg301577
bu mesaj ve sonrasını oku neymiş anlarsın ;)