Clixsense

Başlatan Tolga Can, 03 Mayıs 2011, 16:48:03

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

tyfr

abi bu payza noluyo nasıl çekiyoruz parayı bilen var mı nakite cevirbiiyoz mu benim clixsense 10 dolar oldu payza nakite ceeviriyo mu bunu nasıl yapacaz hey gidi koç paypalım benim .. kapandı bizde payza yok su yok bu ugrasıyoruz ...

smbllr424

Alıntı yapılan: tyfr - 16 Ağustos 2016, 23:59:37
abi bu payza noluyo nasıl çekiyoruz parayı bilen var mı nakite cevirbiiyoz mu benim clixsense 10 dolar oldu payza nakite ceeviriyo mu bunu nasıl yapacaz hey gidi koç paypalım benim .. kapandı bizde payza yok su yok bu ugrasıyoruz ...
payzada paypal gibi acabilirsiniz..payzadan para cekmek masraflı ben bitcoin olarak cekiyorum

tyfr

10 dolarım var clixsense de şimdi bankaya aktarmak istesem 8 dolar mı kesecek hiçbirsey paypaın yrini tutmaz be ne önerirsiniz clixsense de neler yapıyorsunuz nasıl cekiyosunuz paranızı

smbllr424

dedigim gibi payzaya cekiyorum payzadan bircoine ceviriyorum..

Karaelmas007

Alıntı yapılan: smbllr424 - 17 Ağustos 2016, 01:02:56
dedigim gibi payzaya cekiyorum payzadan bircoine ceviriyorum..

Bende cashout butonu yok payza ödeme talebi için ticket mi atacağız, eğer öyleyse rica etsem attığınız ticket'i bana gönderebilirmisiniz ? ben birde ing yazmaya uğraşmayayım.  :-[

GameHunter

@Karaelmas007 Profil settings'den Payza mail adresinizi ekleyin eklemediyseniz.

Karaelmas007

@GameHunter Çok teşekkürler, Clixsense forumundaki mesajlar hep kafamı karıştırdı.şimdi anladım  ;)  (ok)

Pafta

herkese merhaba ben clixsense ye yeni uye oldum. anket bolumundekı anket profılımdekı dogum tarıhı ay bolumunu ve yıllık gelır dolumunu yanlıs yaptım ve duzeltemıyorum. bunları duzelte bılme ımkanım var mı? yoksa boyle kalmak mı zorunda?

smbllr424

clixsense hesabıma giriş yapamıyorum aynı sorunu yaşayan varmı mahkeme kararı uyarınca erişimin engellendigi yazıyor

mehmetbars

Alıntı yapılan: smbllr424 - 04 Eylül 2016, 13:09:15
clixsense hesabıma giriş yapamıyorum aynı sorunu yaşayan varmı mahkeme kararı uyarınca erişimin engellendigi yazıyor
Aynı sorun bende de var.