Discovery Space Clicks Ödemeleri (SCAM)

Başlatan gokovic, 22 Mart 2012, 19:05:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

tolgacan86

FilmsizKalma

Elisa hocam burdaki olayın premier bireysel ile ilgisi yok.Kiminden kesiyor kimiden kesmiyor. Sabit bir parada yok belirlenecek, misal gökovicten 2.70 de iken kesmiş, ikosede 2.56 felan sanırım kesememiş, bende 1.17 de kesmedi arkadaştan 1 küsürde kesmiş,
Ödeme kanıtlarına baktım sitedeki hepsi böyle
Hatırlarmısınız openbuxta 2 $ isteyine 1$ admin kesiyordu, 1 $ paypala gelince 0.37 de o kesiyordu.Bireysel olmamıza rağmen.
Bundaki olayda o gibi ama çözemedim işi

gokovic

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 27 Mart 2012, 11:06:15
Elisa hocam burdaki olayın premier bireysel ile ilgisi yok.Kiminden kesiyor kimiden kesmiyor. Sabit bir parada yok belirlenecek, misal gökovicten 2.70 de iken kesmiş, ikosede 2.56 felan sanırım kesememiş, bende 1.17 de kesmedi arkadaştan 1 küsürde kesmiş,
Ödeme kanıtlarına baktım sitedeki hepsi böyle
Hatırlarmısınız openbuxta 2 $ isteyine 1$ admin kesiyordu, 1 $ paypala gelince 0.37 de o kesiyordu.Bireysel olmamıza rağmen.
Bundaki olayda o gibi ama çözemedim işi

Evet hocam güzel özetlemişsin . :y Aynen bu şekilde durum.
Benim 2 gun kaldi şuan 8.5$ civarindayım ödeme isticem perşembe günü. AP ye isticem ama bukez. Bakalım neolucak.

ElisaMcCline

Tabii ki gönderi metoduyla da ilgisi var. Ama siteyle ilgisi yok. Ben orada gördüğüm kesinti dolayısıyla hesap türünü sordum.

bekir_2323

Bir Ödemede benden.  :)  :)  :)

bekir_2323

gokovic

Hayirli oLsun :)
Demeyim diyom ama ne site bulmusum yaw :) Herkes ödeme aldı valla inşlh devamlı olur :) :y

nouma26

FilmsizKalma

Hayırlı olsun :)
Acaba bizim 2. ödemelieri ödeyecek mi çok merak ediyorm  :g :g