Gelirkapısı'na özel ücretsiz reklam (KİLİT)

Başlatan bycasper, 30 Nisan 2016, 20:42:45

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

erden57

Alıntı yapılan: bycasper - 20 Mayıs 2016, 16:45:53
Sıradaki arkadaşlar sizlerin site adreslerini de alabilirim. @SinneR38 - @Phonomania  - @erden57@MyGainPLanet - @Omeer

Bir @knnsz kaldı sizde yollayın site adresinizi diğer arkadaşlardan sitesi bitince alırım uğraşmayalım bir daha :)

pm gönderildi. Çok teşekkürler.  (ok) (ok) İyi insanlar iyi ki varsınız.  (ok) (ok)
fcdventures.com
nedregpt.com

bycasper

Alıntı yapılan: erden57 - 20 Mayıs 2016, 21:29:33
pm gönderildi. Çok teşekkürler.  (ok) (ok) İyi insanlar iyi ki varsınız.  (ok) (ok)
İltifatınız için teşekkürler. Bu arada sitenizi ekledim  :)
İnşallah refte gelir de bir anlamı olur...

SinneR38

Göndereceğim hocam site sunucu yüklensin içerisine sadece site adresi yeterlimidir.

bycasper

Alıntı yapılan: SinneR38 - 21 Mayıs 2016, 15:19:07
Göndereceğim hocam site sunucu yüklensin içerisine sadece site adresi yeterlimidir.
Evet yeterlidir...

macleod38

bycasper

Alıntı yapılan: MyGainPLanet - 21 Mayıs 2016, 17:19:09
Kardeşim site adresini PM attim
bir sıkıntı oldu galiba tekrar yollar mısınız gelmedi bana pm'niz

macleod38

bycasper

Alıntı yapılan: MyGainPLanet - 21 Mayıs 2016, 18:48:49
PM tekrar gönderildi
tamamdır ekledim onay bekliyor...

@Omeer 12 Mayıs dan belli girmemiş onun yerine @copcob arkadaşın sitesini ekledim ve alımlar bitmiştir. Şu anda sistemde olan arkadaşların sitelerinin hiti bittiğinde buradan bilgilendirilecekler.

macleod38

Alıntı yapılan: bycasper - 21 Mayıs 2016, 19:03:15
tamamdır ekledim onay bekliyor...

Çok teşekkür ederim

@Omeer 12 Mayıs dan belli girmemiş onun yerine @copcob arkadaşın sitesini ekledim ve alımlar bitmiştir. Şu anda sistemde olan arkadaşların sitelerinin hiti bittiğinde buradan bilgilendirilecekler.

bycasper

Bilgilendirme: Arkadaşlar TMS'ye neobux'un ref linkini atmıştım oradan bir ref geldi şu an. Trafficmonsoon ref toplamak için iyi bence :)