Ticaret Yatırım Grubu

Başlatan celomania, 12 Mayıs 2016, 15:50:54

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

celalibo

Az kaldi hocam 20 nisanda bitiyor
İyi temennilerin için sağol tekrardan

silver

Alıntı yapılan: celalibo - 01 Ocak 2018, 23:59:09
Selamlar herkese. Vatan bize emanet gruptakiler  :PP
Vakit olmadigindan anca girebildim foruma. Kaçırdıgım ya da bilmem gereken önemli bir husus var mi acaba?  Tek tek bakamiyorum yazilanlara çünkü. İnternete girmek burada biraz sakincali ve riskli  :D
Bu arada umarim hepinizin sagligi sihhati yerindedir umarim.

Ve Aleyküm Selam @celalibo :)
Bizler iyiyiz çok şükür :) Asıl sizi sormalı nasılsınız iyi misiniz görüşmeyeli? Özlettiniz kendinizi yahu :D

celomania

Alıntı yapılan: celalibo - 01 Ocak 2018, 23:59:09
Selamlar herkese. Vatan bize emanet gruptakiler  :PP
Vakit olmadigindan anca girebildim foruma. Kaçırdıgım ya da bilmem gereken önemli bir husus var mi acaba?  Tek tek bakamiyorum yazilanlara çünkü. İnternete girmek burada biraz sakincali ve riskli  :D
Bu arada umarim hepinizin sagligi sihhati yerindedir umarim.

Amanin asker gelmiş :)
Hafta sonu çarşı marşı denk gelirse bi özel mesajını alırım bilgi verme niyetli  :y

celalibo

Çok şükür iyiyim valla @silver  tesekkur ederim. Tek sikinti geceler uzun ve soğuk :D
@celomania hocam carsi bi kaçhafta daha yok bize. Olaylardan dolayı kitlendi carsilar.senin için sikinti değilse anlatman gereken şey benim için de değil :D

celomania

Alıntı yapılan: celalibo - 02 Ocak 2018, 13:20:36
Çok şükür iyiyim valla @silver  tesekkur ederim. Tek sikinti geceler uzun ve soğuk :D
@celomania hocam carsi bi kaçhafta daha yok bize. Olaylardan dolayı kitlendi carsilar.senin için sikinti değilse anlatman gereken şey benim için de değil :D

Geçmiş olsun paşa :(
Sıkıntı olacak bir durum yok, ödemeler varda bu gün. Nasıl yapalım nereye gönderelim. Ulaşabilecekmisin, görebilecekmisin falan filan soracaktım :y

celomania

Selamlar arkadaşlar  (spk)

Kasım-aralık kar paylarınız hesaplarınıza gönderilmiştir.  :y
@celalibo arkadaşımızın askerde olması dolayısı ile yanlış bir işlem yapmamak adına gönderilmemiştir.  (dik)

@ElisaMcCline hocam ile ayrı hesaplarda olduğu için mutabakata varılmadan gönderilmemiştir.  (dik) Hesap kitap yaptıktan sonra gönderilecektir :)

Teyid verirseniz seviniri  :y Güle güle harcamanız dileğiyle :)

varidat

Merhaba,
ödeme gelmıs ellerıne saglık...

Alıntı yapılan: celomania - 02 Ocak 2018, 13:59:07
Selamlar arkadaşlar  (spk)

Kasım-aralık kar paylarınız hesaplarınıza gönderilmiştir.  :y
@celalibo arkadaşımızın askerde olması dolayısı ile yanlış bir işlem yapmamak adına gönderilmemiştir.  (dik)

@ElisaMcCline hocam ile ayrı hesaplarda olduğu için mutabakata varılmadan gönderilmemiştir.  (dik) Hesap kitap yaptıktan sonra gönderilecektir :)

Teyid verirseniz seviniri  :y Güle güle harcamanız dileğiyle :)

master21

Kar payı geldi teşekkürler

commandant

Banada geldi. Teşekkürler

ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

silver

Teşekkürler @celomania :)

Belirtilen ödeme her zamanki gibi zamanında ve tam bir şekilde alınmıştır ;)