Ticaret Yatırım Grubu

Başlatan celomania, 12 Mayıs 2016, 15:50:54

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

gezgin3506

celalibo

Hocam Benm hesap bilgiler ayni :D

celomania

Alıntı yapılan: celalibo - 02 Ocak 2018, 20:01:36
Hocam Benm hesap bilgiler ayni :D

İşlem tamam  :y Belki farklı bir yönlendirmen olur falan diye düşündüm :) Enpara kullanıyormuşsun zaten saniyesinde yolladım :)

celalibo

Tmmdir hocam gelmiş para

bandanar

Çok teşekkürler hocam ödeme gelmiş :)

volkanaydinli

Ödemeyi aldım, teşekkürler...

cocoextra

Ben yine geç kalaraktan para hesabıma yatmıştır  efenim  diyorum  (spk) (spk)

ElisaMcCline

Hayırlı olsun arkadaşlar :)

Alıntı yapılan: celomania - 02 Ocak 2018, 13:59:07
Selamlar arkadaşlar  (spk)

Kasım-aralık kar paylarınız hesaplarınıza gönderilmiştir.  :y
@celalibo arkadaşımızın askerde olması dolayısı ile yanlış bir işlem yapmamak adına gönderilmemiştir.  (dik)

@ElisaMcCline hocam ile ayrı hesaplarda olduğu için mutabakata varılmadan gönderilmemiştir.  (dik) Hesap kitap yaptıktan sonra gönderilecektir :)

Teyid verirseniz seviniri  :y Güle güle harcamanız dileğiyle :)

Forum geliş gidişlerim yine biraz sıkıntılı.
Yılbaşı etkinlikleri aksamasın diye o ara çok sık foruma gelince, diğer herşey aksadı, onlarla uğraşıyorum mecburen şimdi :(

telefon açarım birazdan ;)

MSG

Merhaba hala katılım alıyor musunuz ve 1000 tl ye ortalama veya tahminen ne kadar kar alıyoruz.

celomania

Selam dostlar  (spk)

Yılbaşı döneminde güzel kaynatıyorduk fakat ocak ortasında yaşadığım bir takım manevi olumsuzluklardan dolayı uzunca bir süre yazamadım kusura bakmayın. Ama gözüm hep buralarda  :y
Belki bir süre daha çok aktif olamayacağım :(
Ne yapıyoruz, yaşıyormuyuz öldükmü aklımıza kötü bir şey gelmesin :)
Buradan hareketle #906 no'lu mesajımızdaki yol haritamıza istinaden bu ay @ElisaMcCline üstadın yatırımında küçültme yapacağız. Kendisi ile diğer alacak vrecek konularındada mutabakatımızı yaptık  :y
Sonra sırası ile önce çıkmak isteyen arkadaşları çıkartıcaz yada herkese eşit paylar dağıtarak küçülmeye devam edeceğiz. Ocak ve şubat gelirleriniz planlarımız doğrultusunda mart itibari ile çift ödenecek ve belki o dönem küçültme yapacağız.
Tüm grup arkadaşlarımızın bilgisine  :y