Ticaret Yatırım Grubu

Başlatan celomania, 12 Mayıs 2016, 15:50:54

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

tyriaeum

@celomania hayırlı olsun hocam grubunuz.

Benim de şöyle bir fikrim var. Ürün yelpazeniz ne kadar geniştir bilemiyorum ancak "Ürün ve Hesap Alışverişi" forumumuzda satışını yaptığınız ürünleri listeseniz ihtiyacı olan arkadaşlar satın olsa hem bu yatırım grubunuz için hem de forum üyeleri için güzel olur diye düşündüm. Karar sizin tabi.  (spk)

celomania

Alıntı yapılan: tyriaeum - 15 Mayıs 2016, 16:15:41
@celomania hayırlı olsun hocam grubunuz.

Benim de şöyle bir fikrim var. Ürün yelpazeniz ne kadar geniştir bilemiyorum ancak "Ürün ve Hesap Alışverişi" forumumuzda satışını yaptığınız ürünleri listeseniz ihtiyacı olan arkadaşlar satın olsa hem bu yatırım grubunuz için hem de forum üyeleri için güzel olur diye düşündüm. Karar sizin tabi.  (spk)

Sağolun hocam temennileriniz için.  :y Kesinlikle güzel fikir, bu güne kadar böyle bir çalışma yapmadım ama ilerleyen zamanlarda düşünücem bu konuyu. Aklımda olan bir şeydi fakat kargo işin içine girince çok avantajı olmuyor maalesef  :(

celomania

@cocoextra EFT alındı hocam.  :y Bilginize  (ok)

schön

Odeme yapildi bilginize tyit edermisiniz

cocoextra

@celomania tamamdır hocam,  hayırlı olsun  :y

celomania

Teşekkürler @cocoextra hocam sizede hayırlı olsun.

@schön hocam ödemeniz alındı,  (ok) bilginize  :y

celomania

utkuberk

@celomania tamamdır hocam,  hayırlı olsun   :y

celomania

@silver hocam ödemeniz alındı. Hayırlı olsun.

Arkadaşlar ödemeler tamamlandı sayılır. Sadece @celalibo arkadaşımız kaldı. Onuda yapmış gibi düşünüp başlatalım derim. Ama tabi cumaya kadar hakkı saklı. Katılımdan vazgeçmek istersede mevcut miktarla devam edebiliriz. Vakit nakittir demişler. Çoğunluğun hakkınıda düşünmek lazım.

@cocoextra @schön @utkuberk @ElisaMcCline herkese tekrar hayırlı olsun. 17 Mayıs 1.günümüzdür arkadaşlar.

silver

Herkes için hayırlı olsun o zaman :)