Ticaret Yatırım Grubu

Başlatan celomania, 12 Mayıs 2016, 15:50:54

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

celalibo

Gönderdim parayı. Yarın sabah geçer hesaba

celomania

Alıntı yapılan: celalibo - 16 Mayıs 2016, 20:53:10
Gönderdim parayı. Yarın sabah geçer hesaba

Hayırlı olsun hocam  :y Seni zaten katılmış olarak başlattık süreyi  :)

celomania

@celalibo yatırımın alındı hocam. Bilgine  :y

celomania

@celalibo hocam özelden atacaktım ama oraya foto ekleyemedim. Şöyle bir şey geçti elime işini görürmü? Üstelik 300Mbps bu. İyisi :)

[spoiler][IMG]http://i428.photobucket.com/albums/qq8/Hakan_Makan/DSC05013_zpsoid3ah02.jpg[/img][/spoiler]

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: celomania - 16 Mayıs 2016, 16:09:59
@silver hocam ödemeniz alındı. Hayırlı olsun.

Arkadaşlar ödemeler tamamlandı sayılır. Sadece @celalibo arkadaşımız kaldı. Onuda yapmış gibi düşünüp başlatalım derim. Ama tabi cumaya kadar hakkı saklı. Katılımdan vazgeçmek istersede mevcut miktarla devam edebiliriz. Vakit nakittir demişler. Çoğunluğun hakkınıda düşünmek lazım.

@cocoextra @schön @utkuberk @ElisaMcCline herkese tekrar hayırlı olsun. 17 Mayıs 1.günümüzdür arkadaşlar.

Biraz geciktim ama, herkese hayırlı olsun :)

celomania

Merhaba arkadaşlar;

31.05 itibari ile ilk 15 günlük periyot doluyor. Bu süre sonunda yatırımını çekmek isteyen yada kar payını almak isteyen arkadaş varmıdır? 01.06 tarihinde ödemesini yapabilirim hemen.  :y

silver

Bilgi amaçlı mesaj yazayım. Ben devam ediyorum ;) Herhangi bir ödeme talebim yok :y

utkuberk

silver hocam, kusura bakma alıntı yapıyorum, ancak bende aynı fikirdeyim.  :y
Bilgi amaçlı mesaj yazayım. Ben devam ediyorum ;) Herhangi bir ödeme talebim yok :y

cocoextra

@celomania sizin için problem yoksa bende devam  :y

silver

Alıntı yapılan: utkuberk - 27 Mayıs 2016, 13:39:35
silver hocam, kusura bakma alıntı yapıyorum, ancak bende aynı fikirdeyim.  :y
Estağfurullah ne kusuru :) Alabilirsiniz hiç sorun değil @utkuberk ;)