Ticaret Yatırım Grubu

Başlatan celomania, 12 Mayıs 2016, 15:50:54

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Herşeyin yolunda olmasına sevindim @celomania :)

İstemiyorsak birşey yazmamız gerekmiyor sanırım :)

utkuberk

bende yatirimin getirisini talep ediyorum mumkunse

celomania

Şükür diyelim @ElisaMcCline hocam. Büyük konuşmamak lazım ama zaten hesap kitap ve birazda geçmişten fazlaca aldığımız derslerin korkusuyla hareket edince büyük ölçüde sorun yaşanmıyor. Herhangi bir şey yazmayan yada mesaja talep dışında bir şeyler yazan arkadaşları otomatikman bir şey talep etmemiş gibi düşünüyoruz :) Mesleki alışkanlık if=>else :P Bu arada hoş geldiniz.  (a)

@utkuberk  hocam ilk ay için %15 olan geliriniz 150TL gönderiyorum bahsedilen tarihte.

utkuberk

silver

Grupla ilgilinin zamanında olması gerçekten güzel bir şey ;) Bunun sohbetini buradan daha önce yapmıştık zaten ve tekrar böyle bir ilgiden dolayı teşekkür etmek istiyorum :) Bu arada ilk yatırım getirisini bende talep ediyorum eğer sizin için de uygunsa.

celomania

Tamamdır @silver hocam. Sizide listeye ekledim. Arkadaşlar birde sizden ricam paranın gönderilmesini istediğiniz hesap numaralarını özel mesaj olarak atabilirmisiniz? Yatırımları gönderdiğiniz hesap numaraları mevcut fakat belki başka bir hesaba istersiniz. Ayrıca teyid iyidir, candır :) Hayat tecrübelerim bana aşırı garantici olmayı öğretti maalesef:) Sorun çözmektense soruna mahal vermemek oldu resmen hayat felsefem.

silver

Teşekkürler :) Birazdan PM ile gönderiyorum ;)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: celomania - 11 Haziran 2016, 21:07:17
Şükür diyelim @ElisaMcCline hocam. Büyük konuşmamak lazım ama zaten hesap kitap ve birazda geçmişten fazlaca aldığımız derslerin korkusuyla hareket edince büyük ölçüde sorun yaşanmıyor. Herhangi bir şey yazmayan yada mesaja talep dışında bir şeyler yazan arkadaşları otomatikman bir şey talep etmemiş gibi düşünüyoruz :) Mesleki alışkanlık if=>else :P Bu arada hoş geldiniz.  (a)

@utkuberk  hocam ilk ay için %15 olan geliriniz 150TL gönderiyorum bahsedilen tarihte.

Hoş bulduk :)

Then => bye bye :P

celalibo

ben yazını okudum ama tam anlıyamadım. daha yeni eve gelebildim. yarın gündüz vakti sağlam bir kafayla okuyayım bari. tabi henüz bir karar için geç kalmadıysam :)

celomania

@schön @utkuberk @silver arkadaşlar kar payı olan 150TL hesaplarınıza gönderilmiştir. Eft olduğu için 1-2 saat içerisinde yansıyacaktır. Eft'ler hesabınıza geçtiğinde bilgilendirirseniz sevinirim. Güle güle harcayın.