Ticaret Yatırım Grubu

Başlatan celomania, 12 Mayıs 2016, 15:50:54

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

schön

Zamaninda odeme icin tesekkurler ...keske herkes seni ornek alsa burda

celomania

Teşekkürler @schön hocam, teveccühünüz. Eminim kimse kötü niyetli değildir. Aksaklıklar vardır mutlaka. Kendi adımada büyük konuşmayayım ölüm var, kalım var sonuçta.  :y
Mesajınızı para hesabıma geldi olarak alıyorum, doğrumudur?  (ok)

silver

Belirtilen miktar hesabıma ulaşmıştır ;) Teşekkürler @celomania :)

celomania

Tamamdır @silver hocam, teşekkürler.  :y

silver

utkuberk

@celomania geç oldu ama bende teyit edeyim 150 tl ödememi aldım daha fazlası senin olur inşallah.

celomania

Bilgilendirme için teşekkürler @utkuberk  :y
Temennin içinde ayrıca teşekkürler. Güle güle harca.

Senin nezdinde şunu da belirtmek isterim;

[spoiler]Arkadaşlar, herhangi bir inanctan, gruptan yada ideolojiden bağımsız olarak ben pek faize bulaşmak istemeyen, uzak durmaya çalışan birisiyim.

Yatırım gruplarında yada parayı çoğaltabilecek diğer yatırımlarda karşılık varmıdır yokmudur (para verip mal almayı kasdediyorum) buna dikkat ederim.

Örneğin; hyiplerdede bu kafama takıldı ve para verip reklam paketi aldığımız için iş ticaret olarak göründü ve bundan dolayı girmişimdir hyip olayına. Gerçi şu sıralar onuda bıraktım.

Fakat kimse ne yapar nasıl düşünür beni hiç ilgilendirmez, bu nedenle de kimseyi yargılayıp değerlendiremem. Haddim değildir. Onun için kimsede bunu yanlış anlamasın.

Diyeceğim şu ki; verdiğim kar payları bildiğiniz mal alıp satışından kalan kardır arkadaşlar, her hangi bir şekilde parayı o veya bu şekilde takla attırıp cebimden koyduğum bir fark değildir. Yani bunu belirtmem gerekirmiydi bilmem ama gerek şeffaflık açısından olsun gerek söyleme ihtiyacı hissettiğimden olsun belirtmek istedim :)

Sürçü lisan ettimse affola... (dik)[/spoiler]

durmuscagl

Alıntı yapılan: celomania - 16 Haziran 2016, 22:57:06
Bilgilendirme için teşekkürler @utkuberk  :y
Temennin içinde ayrıca teşekkürler. Güle güle harca.

Senin nezdinde şunu da belirtmek isterim;

[spoiler]Arkadaşlar, herhangi bir inanctan, gruptan yada ideolojiden bağımsız olarak ben pek faize bulaşmak istemeyen, uzak durmaya çalışan birisiyim.

Yatırım gruplarında yada parayı çoğaltabilecek diğer yatırımlarda karşılık varmıdır yokmudur (para verip mal almayı kasdediyorum) buna dikkat ederim.

Örneğin; hyiplerdede bu kafama takıldı ve para verip reklam paketi aldığımız için iş ticaret olarak göründü ve bundan dolayı girmişimdir hyip olayına. Gerçi şu sıralar onuda bıraktım.

Fakat kimse ne yapar nasıl düşünür beni hiç ilgilendirmez, bu nedenle de kimseyi yargılayıp değerlendiremem. Haddim değildir. Onun için kimsede bunu yanlış anlamasın.

Diyeceğim şu ki; verdiğim kar payları bildiğiniz mal alıp satışından kalan kardır arkadaşlar, her hangi bir şekilde parayı o veya bu şekilde takla attırıp cebimden koyduğum bir fark değildir. Yani bunu belirtmem gerekirmiydi bilmem ama gerek şeffaflık açısından olsun gerek söyleme ihtiyacı hissettiğimden olsun belirtmek istedim :)

Sürçü lisan ettimse affola... (dik)[/spoiler]

devam edecekmısınız hocam yatırım toplamaya ?

celomania

Hocam büyük ihtimal zamanında tamamlanacak fakat temmuzun 6sı gibi felan duruma göre bir ihtimal devam edebilir. Ama şu an görünen zamanında tamamlanıcak gibi. Zira parayı yatırdığımız ürünler %70 oranında parasını çıkardı.

celomania

Grup üyesi arkadaşlara;

Arkadaşlar, 45gün 30 Haziran itibari ile dolacaktır. Zaten sonrasında 15 günümüz kalıyor bitim süresine.

Bunu erkenden yazmak istedim ki, 5 temmuz bayram. İş günü itibari ile 1 temmuz tatilden önceki para aktarabileceğimiz son tarih. Sonrasında 9 gün para aktarmak(EFT olarak) mümkün olmayabilir.

Sonuç itibari ile önümüz bayram, para ihtiyacı olan yada olabilecek arkadaşlar varsa şimdiden çalışmalara başlayalım derim.

Bilginize...