Ticaret Yatırım Grubu

Başlatan celomania, 12 Mayıs 2016, 15:50:54

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

celomania

Arkadaşlar bu gün itibariyle göndereceğimiz ödemeler sitenin yeni gelmesinden dolayı ve şu saat itibari yetişmemesi dolayısı ile yarın gönderilecektir bilginize...  :y

schön

silver

celomania

@silver @utkuberk @schön @cocoextra arkadaşlar hesaplarınıza ödemeleriniz yapıldı, bilginize  :y
teyit alabilirsem sevinirim :)

@ElisaMcCline hocam sanırım yurt dışında ve bana eft bilgisi ulaştıramadığı için ödemesi yapılamadı.

@celalibo arkadaşımız yatırım miktarından dolayı ödeme almadı ve diğer arkadaşlarla eşitlendi.

güleeeee güleeee harcayın, harca harca bitiremeyin inşallah :)

cocoextra

@celomania    hocam   ödemeler  500 + 300  TL   olarak  gelmiş hesaba  devamı gelecek heralde :)

schön

Teyit gelmistir agustos 17 de gorusmek uzere

celomania

Alıntı yapılan: cocoextra - 19 Temmuz 2016, 15:34:47
@celomania    hocam   ödemeler  500 + 300  TL   olarak  gelmiş hesaba  devamı gelecek heralde :)

hocam devamı derken?

cocoextra

Alıntı yapılan: celomania - 19 Temmuz 2016, 16:10:50
hocam devamı derken?

1000  liraydı  ana  param   onun  için  dedim de  karıştırdım  galiba    :g     devam  ediyorduk  ..

celomania

Yanlış anlaşılmamı var diye korktum bir an için :) İsterseniz kalanıda gönderebilirim. Belki öyle düşünüp ona göre hesap kitap yapmışsanız sıkışmanızı istemem.  :y

cocoextra

@celomania hocam   tamamen  benim  hatları   karıştırmam   kusura  bakmayın ...   aynen  devam   :y :y