Ticaret Yatırım Grubu

Başlatan celomania, 12 Mayıs 2016, 15:50:54

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

celomania

Tamamdır @Extraloob hocam, 2 eylül cuma son gün bilginiz olsun  (dik)
@cocoextra hocam senide yazdım. Bu arada hiç kimse sormadı diğer proje ne diye sen sorsaydın bari :)

ahmetsyyr

Ben soruyum @celomania diger projeu nedir :D

celomania

Alıntı yapılan: ahmetsyyr - 24 Ağustos 2016, 17:49:20
Ben soruyum @celomania diger yatirim grubu nedir :D

:) Eyvallah. Hocam yatırım grubu değilde herkesin parası toplanmışken 4 ay grupta kalmayı taahhüt eden arkadaşlar arasında garantör ben olarak katılmak isteyenlerle beraber bir gün yapalım diyorum. Kimsenin para gelecek mi? adama ilk çıkarsa alır kaçar mı? gibi korkuları olmadan. Bildiğimiz altın gününün diğer versiyonu. Grup sonunda günde bitmiş olur. Elimize toplu paralar geçer hiç olmazsa.

volkanaydinli

utkuberk

bende  max. paket  istiyorum mümkünse  (a)  (spk)

Ferman52

Reis telefon numarası verebilirmisin whatsapp yoluyla iletişime geçiyim.bende max paket (500₺) katılım sağlamak istiyorum

celomania

Alıntı yapılan: Ferman52 - 25 Ağustos 2016, 09:25:32
Reis telefon numarası verebilirmisin whatsapp yoluyla iletişime geçiyim.bende max paket (500₺) katılım sağlamak istiyorum

Tamam hocam, tüm bilgiler verilecek :) Daha şu an toplamıyoruz. P.tesi başlıyacağız ;)

ahmetsyyr

Peki max paketle katilim saglamazsak kalan paketi baskalari mi alicak nasil olucak buyuk ihtimal ben maxla katilamiycam  ???

celomania

Alıntı yapılan: ahmetsyyr - 25 Ağustos 2016, 10:59:52
Peki max paketle katilim saglamazsak kalan paketi baskalari mi alicak nasil olucak buyuk ihtimal ben maxla katilamiycam  ???

Hocam 7000 tl öngördüğümüz rakam. -/+ 1000 TL opsiyonlu. Katılım olmazsa rakamı tamamlamak adına üst paketler yükseltilir ki zaten bir çok arkadaş astronomik rakamlar teklif etti özelden :D Fakat grup biraz bağcıyı dövmek yerine üzüm yemek üzerine kurulu olduğu için 6000 yada 5000 tl ile devam edilebilir.

İlk mesajlarda da belirttim amaç salt para koyalım para alalım değil. Biraz dostluk biraz sohbet muhabbet, ortak hareket etmek, paylaşım, hobi meşgale gibi yönleri de en az para kadar ön planda  :y

ahmetsyyr

Aynen hocam haklisiniz bende pc toplama isine giricem sizden parca alarak :)