Ticaret Yatırım Grubu

Başlatan celomania, 12 Mayıs 2016, 15:50:54

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

celomania

Alıntı yapılan: ahmetsyyr - 25 Ağustos 2016, 11:11:13
Aynen hocam haklisiniz bende pc toplama isine giricem sizden parca alarak :)

Elimden geldiği kadar yardımcı olurum  ;)

Ferman52

peaceriver

hocam max. giriş 5 hissemi ?
Yurtta sulh cihanda sulh

celomania

Alıntı yapılan: peaceriver - 25 Ağustos 2016, 11:46:03
hocam max. giriş 5 hissemi ?

Evet hocam 14 katılımcı 500 TL olarak düşündüm. 7000(-1000) opsiyonlu olabilir toplam tutar.

master21

Dolmadıysa max. paketle beni de yazın..Dolduysa da canınız sağolsun,hayırlı işler dierlim.

celomania

Alıntı yapılan: master21 - 26 Ağustos 2016, 09:45:04
Dolmadıysa max. paketle beni de yazın..Dolduysa da canınız sağolsun,hayırlı işler dierlim.

:) Yetiştin.

varidat

celomania

@master21 ve @varidat arkadaşlarımızın katılımını onaylaması ile katılımcı rakamı tamamlanmıştır arkadaşlar. @silver @celalibo @utkuberk @cocoextra @ahmetsyyr @mahmutabi @volkanaydinli @recyclix51 @Extraloob @strenergy  @peaceriver @Ferman52 @gezgin3506

Tüm arkadaşlara telefon, iban ve gerekli bilgiler özel mesajla iletilecektir.  (ok)

Eski katılımcı arkadaşlarda zaten bu bilgiler mevcut extra bir değişiklik olmadığından önceki arkadaşlar aynı bilgileri kullanabilir.  (ok)

Her paket 100TL ve katılım max. 500TL'dir arkadaşlar.  (ok)

Katılım son gün ve yatırımın başlaması 02 EYLÜL'dür.  (ok)

Her ay dönümü dolmadan 1 hafta önce sorduğumda çıkmak isteyen arkadaşlar istediği zaman çıkabilir. Çıkmak istediğini söylemeyen arkadaşlar devam ediyor olarak düşünülecektir.  (ok)

Grubumuzun her hangi bir sanal yatırımla, kumarla yada illegal bir durumla alakası yoktur. Tamamen ticaret olarak yürümektedir.  (ok)

Sorusu yada kafasına takılan bir konu olan arkadaşlarım hiç çekinmeden aklındakileri sorabilir. Hepimize hayırlı uğurlu olsun, Allah utandırmasın.

silver

Hadi bakalım şimdiden hayırlı olsun herkes için :)

Extraloob