Ticaret Yatırım Grubu

Başlatan celomania, 12 Mayıs 2016, 15:50:54

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

strenergy

Alıntı yapılan: celomania - 29 Ağustos 2016, 15:06:43
Tamamdır mod'um  :y Sizinlede tanışmak güzeldi :) Aradığınız için teşekkürler. Allah kolaylık versin  :(

Amin kardeşim amin (a)
Anket + Offerwall - 0.10$ min ödeme - Bitcoin, Payeer ...

[img]https://www.gelirkapisi.com/i/str4.jpg[/img]

celomania

@utkuberk hocam yatırımın alındı.  :y Sanırım bankamatikten yatırmışsın. Bendeki hesap numaralarında değişiklik yok değilmi ?

volkanaydinli

Alıntı yapılan: celomania - 29 Ağustos 2016, 14:21:12
@volkanaydinli  hocamın yatırımı alındı.  :y Kendisi aynı zamanda arama inceliğini gösterdi. Teşekkür ediyorum. Güzel bir sohbetimiz ve tanışmamız oldu.

Arkadaşlar sizlerde arayabilirsiniz, tanışabiliriz muhabbetimiz olur. Belki ileride güzel bir buluşma organizasyonu yaparız. Forumlaşmak birazda budur  :)

Nezaketiniz için asıl ben teşekkür ederim, çok keyifli bir sohbetti...

cocoextra

@celomania hocam ben biraz geç kaldım,  Eft' yi yeni yapabildim,  yarın resmi tatil herhalde,  en geç çarşamba elinizde olur inşallah  :y

celomania

Alıntı yapılan: cocoextra - 29 Ağustos 2016, 17:06:43
@celomania hocam ben biraz geç kaldım,  Eft' yi yeni yapabildim,  yarın resmi tatil herhalde,  en geç çarşamba elinizde olur inşallah  :y

Sorun değil hocam, acelemiz yok :) EFT Gelmiş hocam. Yatırımın alındı  :y

Arkadaşlar yaptığım bilgilendirmeleri ve teslim aldığım yatırımları konunun ilk mesajında, 2.nesil grupta sürekli güncelliyorum. Konuyu ve günceli takip edemeyen arkadaşlar oradan da takip edebilirler  (dik) (dik)

Mitrovic

Okuduğum kadarıyla paket kontenjanı dolmuş sağlık olsun diyeyim

celomania

Alıntı yapılan: Mitrovic - 29 Ağustos 2016, 17:27:07
Okuduğum kadarıyla paket kontenjanı dolmuş sağlık olsun diyeyim

:( Umut vermek istemem ama son anda fikir değiştiren bir arkadaş olursa bilgilendirelim sizi hocam.

varidat

Gönderdim, hayırlı olsun...

celomania

Alıntı yapılan: varidat - 29 Ağustos 2016, 20:57:29
Gönderdim, hayırlı olsun...

Evet hocam gelmiş. Teslim aldım  :y

celalibo

gene galiba tek ben kalcam sona :D