Ticaret Yatırım Grubu

Başlatan celomania, 12 Mayıs 2016, 15:50:54

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

celomania

:) Şimdi aslında birazda ben kendi adıma fazlasını istiyorum garantiden. Yoksa müşteri-şube ilişkileri durumu var aramızda. Getirileri tabiki 4tl eft olayından daha fazla. Hesap işletim üzreti, kart aidatı vs gibi sıkıntılarım yok ayrıca çek durumlarıda olunca fazlasıyla faydaları oluyor. Sürekli ve belli meblağlar dönünce muhattap bulabiliyorsun haliyle. Ama tabi bu demek  değilki bir en para neden olmasın. Şu an bunun olabileceğinede ikna oldum desem yeridir :D E açtırak bi en para be ya  :)

master21

Alıntı yapılan: celomania - 27 Ekim 2016, 21:37:28
:) Şimdi aslında birazda ben kendi adıma fazlasını istiyorum garantiden. Yoksa müşteri-şube ilişkileri durumu var aramızda. Getirileri tabiki 4tl eft olayından daha fazla. Hesap işletim üzreti, kart aidatı vs gibi sıkıntılarım yok ayrıca çek durumlarıda olunca fazlasıyla faydaları oluyor. Sürekli ve belli meblağlar dönünce muhattap bulabiliyorsun haliyle. Ama tabi bu demek  değilki bir en para neden olmasın. Şu an bunun olabileceğinede ikna oldum desem yeridir :D E açtırak bi en para be ya  :)
Bizde de küçük para olduğu için küçük para ile ne kadar fazla kazanabilir nerden tasarruf edebiliriz onu hesaplıyoruz işte :) bu arada faizde parasını tutan varsa e-turuncu %12 ile en yüksek faizi veriyor tavsiye ederim,biraz daha yüksek verenler var ama onlar sıkıntılı..zaten reklamları dönüyor e-turuncunun sürekli,herhangi bir masrafı yok günlük faiz işliyor enpara gibi,enpara %8.5 verirken ing %12 veriyor,farkı bu..kullanım açısından tabiki enpara daha pratik.

Sevindim ikna olmanıza :)  bu arada bi yakınınız varsa enparalı sizi davet etsin yada ben de edebilirim..çocuk eğitim vakfına bağış yapıyorlar

http://www.qnbfinansbank.enpara.com/kampanyalar/acevkampanya.aspx

celomania

Merhaba arkadaşlar  :)

Talepleri topladım, IBAN numaralarını aldım ve yatırımlarınızı göndericem. Fakat bildirim yapmayan arkadaşlar var. Yatırımları gönderene kadar bildirim yapmamaları durumunda talepleri yok olarak değerlendiricem.
Bilginize...  :y

master21

Kar payı alınmıştır.Teşekkürler

celomania

Arkadaşlar kar paylarınız hesaplarınıza gönderildi. Güle güle harcayın. ($$) ($$)
@silver @recyclix51 @gezgin3506 @master21

celomania

Alıntı yapılan: master21 - 04 Kasım 2016, 10:42:51
Kar payı alınmıştır.Teşekkürler

Daha gönderildi mesajını yazmadım :D

recyclix51

Kar payı alınmıştır  teşekkürler :)

celomania

Alıntı yapılan: recyclix51 - 04 Kasım 2016, 10:51:02
Kar payı alınmıştır  teşekkürler :)

Hocam seni p.tesi felan çıkarıcam sistemden. Erkene aldım araya kaynattım ödemelerin :)

recyclix51

Alıntı yapılan: celomania - 04 Kasım 2016, 11:42:25
Hocam seni p.tesi felan çıkarıcam sistemden. Erkene aldım araya kaynattım ödemelerin :)
Çok teşekkür ederim hocam anlayışınız için :)

master21

Alıntı yapılan: celomania - 04 Kasım 2016, 10:43:27
Daha gönderildi mesajını yazmadım :D

Kupon satışı yaptığımdan sürekli hesapları kontrol ediyorum,görmüşken unutmadan yazıyım dedim  :)