Ticaret Yatırım Grubu

Başlatan celomania, 12 Mayıs 2016, 15:50:54

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

gezgin3506

Kar payı alınmıştır. Tesekkurler hocam. (ok)

silver

Belirtilen miktar alınmıştır ;) Teşekkürler :)

celomania

Alıntı yapılan: silver - 05 Kasım 2016, 11:18:26
Belirtilen miktar alınmıştır ;) Teşekkürler :)

Şükür kavuşturana. Polise gidiyordum yoksa silver hocam kayıp diye :) Sizi sessiz görmeye alışık değiliz :)

silver

Alıntı yapılan: celomania - 05 Kasım 2016, 13:42:30
Şükür kavuşturana. Polise gidiyordum yoksa silver hocam kayıp diye :) Sizi sessiz görmeye alışık değiliz :)
:) Dediğim gibi yoğunluktan dolayı baya uzak kaldım buralara. Teşekkür ederim hem sorduğunuz hem de gülümsettiğiniz için :) Umarım sizlerde iyisinizdir.

celomania

Alıntı yapılan: silver - 05 Kasım 2016, 13:59:38
:) Dediğim gibi yoğunluktan dolayı baya uzak kaldım buralara. Teşekkür ederim hem sorduğunuz hem de gülümsettiğiniz için :) Umarım sizlerde iyisinizdir.

Ben kendi adıma iyiyim hocam. Diğer grup arkadaşlarıda herhalde iyilerki sesleri çıkmıyor  :D Sessiz ve derinden ilerliyoruz şu sıralar.

silver

Alıntı yapılan: celomania - 05 Kasım 2016, 19:37:27
Ben kendi adıma iyiyim hocam. Diğer grup arkadaşlarıda herhalde iyilerki sesleri çıkmıyor  :D Sessiz ve derinden ilerliyoruz şu sıralar.
Allah iyilik versin. İyi olmanıza sevindim :) Sanırım herkes belirli bir yoğunluk içerisindeler.

celomania

@recyclix51 hocam talebiniz üzere yatırımınız 15günlük kar payı dahil edilerek gönderilmiştir. Katılımınız için teşekkürler  :y
Arkadaşlar yatırım talebi olan arkadaşlar varsa önceden belirtmek kaydı ile istediğiniz zaman yatırımınızı alabilirsiniz. Bilginize... :)

recyclix51

525 tl alinmis ve gruptan çıkılmıştir. Anlayışınız için çok teşekkür ederim hocam @celomania  gayet güzel bir gruptu. Yenilerinde buluşmak dileğiyle  :)

celomania

Alıntı yapılan: recyclix51 - 16 Kasım 2016, 10:33:25
500 tl alinmis ve gruptan çıkılmıştir. Anlayışınız için çok teşekkür ederim hocam @celomania  gayet güzel bir gruptu. Yenilerinde buluşmak dileğiyle  :)

525 gönderdim :S Yanlışlık olmasın :) 500+25 :)

recyclix51

Alıntı yapılan: celomania - 16 Kasım 2016, 10:34:46
525 gönderdim :S Yanlışlık olmasın :) 500+25 :)
Evet hocam 525 bakmamıştım ben :) maili gördüm sadece  çok teşekkür ederim :)