Ticaret Yatırım Grubu

Başlatan celomania, 12 Mayıs 2016, 15:50:54

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

celomania

@silver hocam sağolun,varolun. Valla mahçup oluyorum.  :-[ Bir söz vardır. "Anormalin normal olduğu yerde, normal anormaldir" diye. Emin olun benim yaptığım bundan ne bir eksik ne bir fazla :) Tabiki bu takdir görüyor ve mutlu ediyor. Bundan sonra diyebilecek tek şey kalıyor Allah utandırmasın. Zira büyükte konuşmamak lazım :( sizin ve diğer arkadaşların @cocoextra olsun @utkuberk olsun tüm arkadaşların göstermiş olduğu teveccühler için tekrar tekrar teşekkürler.  :y

silver

Alıntı yapılan: celomania - 20 Kasım 2016, 15:01:24
@silver hocam sağolun,varolun. Valla mahçup oluyorum.  :-[ Bir söz vardır. "Anormalin normal olduğu yerde, normal anormaldir" diye. Emin olun benim yaptığım bundan ne bir eksik ne bir fazla :) Tabiki bu takdir görüyor ve mutlu ediyor. Bundan sonra diyebilecek tek şey kalıyor Allah utandırmasın. Zira büyükte konuşmamak lazım :( sizin ve diğer arkadaşların @cocoextra olsun @utkuberk olsun tüm arkadaşların göstermiş olduğu teveccühler için tekrar tekrar teşekkürler.  :y
Estağfurullah @celomania biz olanları söylüyoruz ;) Nesil öyle değişiyor ki gerçekten dediğiniz sözü doğruluyor. Herkes normal ve doğru olanları yapsa zaten şu anki yaşanılan zamanda ne mutsuzluklar olurdu ne tartışmalar ne de kavgalar olurdu. Asıl biz teşekkür ederiz her şey adına :) Allah her daim doğru yolda ilerlemeyi nasip ve müyesser eylesin. Tekrardan kolaylıklar dilerim :)

cocoextra

paranın  döndüğü bir  ortamda ,   paradan  daha  değerli  olan şeylerin  konuşulması  güzel  , umarım  dünya  görüşümüz  herzaman  böyle  olsun  :y

celomania

Güzel düşünceleriniz için teşekkürler ustalar.  :y Kısacık hayatımda şunu tecrübe ettim, para cidden kazanabilen bir şey. Kaybetseniz yada olmasa dahi. Ama kazanılamayan tek şey var oda sağlık. Bu nedenle hep karşımdakine sağlık dilerim. Tabi bizde genç ve cahilken bize sağlık dileyenlere "yaw he he bu dediklerin para etmiyor" diyorduk ama önemli olanın sağlık ve sıhhat olduğunu zamanla tecrübe ettik :) Herkese sağlık diliyorum bu nedenle :)

cocoextra

Alıntı yapılan: celomania - 20 Kasım 2016, 17:21:12
Güzel düşünceleriniz için teşekkürler ustalar.  :y Kısacık hayatımda şunu tecrübe ettim, para cidden kazanabilen bir şey. Kaybetseniz yada olmasa dahi. Ama kazanılamayan tek şey var oda sağlık. Bu nedenle hep karşımdakine sağlık dilerim. Tabi bizde genç ve cahilken bize sağlık dileyenlere "yaw he he bu dediklerin para etmiyor" diyorduk ama önemli olanın sağlık ve sıhhat olduğunu zamanla tecrübe ettik :) Herkese sağlık diliyorum bu nedenle :)

Bunlar hep  ihtiyarlıktan  oluyor  :D

celomania

utkuberk

bu lafı tuttum bende  (eht) ım

Rela

devam ediyor mu yatırım grubu

celalibo

celomania

Alıntı yapılan: Rela - 20 Kasım 2016, 21:28:07
devam ediyor mu yatırım grubu

Hocam devam ediyor fakat alımlar kapalı maalesef  :(