Ticaret Yatırım Grubu

Başlatan celomania, 12 Mayıs 2016, 15:50:54

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

celalibo

aaa bitiyor mu şimdi bizim grup  (eht)

celomania

Alıntı yapılan: celalibo - 16 Şubat 2017, 11:58:54
aaa bitiyor mu şimdi bizim grup  (eht)

516 No'lu mesajda bilgilendirme var hocam. Talepleri o doğrultuda topluyoruz.

master21

Selamlar
2.seçenek => Grupta devam etmeyi düşünüyorsada (kar payı+2 paket) ödemesi. Kalan yatırımın 3 pakete düşürülmesi yani.

Yani max 3 paket(300tl) ile devam edebiliyoruz anladığım kadarıyla,gerisini ödeme olarak almak zorundayız :) zorla ödeme yapılan grup da oluyormuş :)

Ben de 2. seçeneği seçiyorum tabiki.

celomania

Alıntı yapılan: master21 - 18 Şubat 2017, 13:59:47
Selamlar
2.seçenek => Grupta devam etmeyi düşünüyorsada (kar payı+2 paket) ödemesi. Kalan yatırımın 3 pakete düşürülmesi yani.

Yani max 3 paket(300tl) ile devam edebiliyoruz anladığım kadarıyla,gerisini ödeme olarak almak zorundayız :) zorla ödeme yapılan grup da oluyormuş :)

Ben de 2. seçeneği seçiyorum tabiki.

(hp) (hp) Yani iyi bir şeymi dedin hocam bilmiyorum. Zorla olan bir şey güzel olmuyor ama ödeme yapmak kan vermek gibi birşey. Tazeleniriz, canlanırız :) Yoksa saadet zinciri olup bir yerde çökeriz.

silver

celomania

Alıntı yapılan: silver - 18 Şubat 2017, 23:31:21
Bence iyi bir şey dedi :D

Farkındayım azcık takılayım, kaynatayım dedim.  :) Arkadaşları her zaman görmek mümkün olmuyor  :PP :PP

saulzaents

yeni yatirim grubu ne zaman oluşacak bilginiz varmi ?bende girmeyi düşünüyordum.teşekkürler.

silver

Alıntı yapılan: celomania - 18 Şubat 2017, 23:39:13
Farkındayım azcık takılayım, kaynatayım dedim.  :) Arkadaşları her zaman görmek mümkün olmuyor  :PP :PP
Bende takılıyorum zaten :D Dahil olmak için konu bulamayınca böyle şeyler yapıyoruz işte :) Arkadaşları görememe konusunda kesinlikle haklısınız. Sanırım zorla para vermek gerekiyor görmek için :P :))

celomania

Alıntı yapılan: silver - 19 Şubat 2017, 00:24:56
Bende takılıyorum zaten :D Dahil olmak için konu bulamayınca böyle şeyler yapıyoruz işte :) Arkadaşları görememe konusunda kesinlikle haklısınız. Sanırım zorla para vermek gerekiyor görmek için :P :))

:) :) Olmadı yesek mi ne paraları. Bir gün buluşsak şöyle alemlere aksak :P

@saulzaents hocam konu altında mesajı olan arkadaşlara davet mesajı göndericem yeni bir grup olduğunda. Şu an ödeme zamanındayız. Tekrar toplama zamanı bilgilendirileceksiniz  :y

saulzaents

teşekkürler beklemedeyim.