Ticaret Yatırım Grubu

Başlatan celomania, 12 Mayıs 2016, 15:50:54

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

silver

Alıntı yapılan: celomania - 25 Nisan 2017, 23:04:17
:D Bi biskrem versem :)
Bi biskremle olacak iş değil :D Bir koli olursa belki :P O da belki diyorum :))

celomania

Alıntı yapılan: silver - 25 Nisan 2017, 23:08:28
Bi biskremle olacak iş değil :D Bir koli olursa belki :P O da belki diyorum :))

Bi kanaat :) Ayağımız alışsın :) Hani kankaydık ?

Bu arada @aanniill14 ve @commandant arkadaşlar yanlışlıkla herhalde @zgebenli arkadaşa mesaj atmışlar. Dikkat edesiniz arkadaşlar  (dik)

zgebenli

Alıntı yapılan: celomania - 25 Nisan 2017, 23:10:42
Bi kanaat :) Ayağımız alışsın :) Hani kankaydık ?

Bu arada @aanniill14 ve @commandant arkadaşlar yanlışlıkla herhalde @zgebenli arkadaşa mesaj atmışlar. Dikkat edesiniz arkadaşlar  (dik)
Dik[emoji1459]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

silver

Ortalık karışmış herhalde :D Kim kime mesaj atmış belli değil :) Bak hep bunlar yer kalmadı dediğiniz için oluyor deyip konuyu bağlayayım bari :P Neyse herkese iyi geceler, tatlı rüyalar diliyorum. Ben artık çıkıyorum. Yarın görüşürüz inşallah. O zamana kadar kendinize iyi bakınız ;)

zgebenli

Alıntı yapılan: celomania - 25 Nisan 2017, 22:49:31
:) Yer kalmadı napıcaz şimdi :P

Edit : Arkadaşlar önemli uyarı  (dik) (dik) Gruba katılmak isteyen arkadaşlar yanlışlıkla başka arkadaşlara IBAN göndermek istemişler. Aman dikkat arkadaşlar. Konu sahibinden başka yerlere para falan göndermeyin dikkat ediniz.  (dik) (dik) Uyarısı için @zgebenli arkadaşa teşekkürler  :y
Eyw hocam :)

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

ElisaMcCline

Herkese şimdiden hayırlı olsun arkadaşlar :)

Alıntı yapılan: celomania - 25 Nisan 2017, 11:58:39

@ElisaMcCline kendisine diğer grupta yaptığımız yamuktan dolayı bu gruba oto dahil edilmiştir  -:))

:D

Bozkurt88

Üstad, ben kendi adıma düşen hisseyi saat: 11:00 itibariyle gönderdim. Özel mesaj kutun mu dolu yoksa mesaj almada mı sorun var bilemediğim bir sorunla karşılaştığım için buraya yazıyorum. Bilgine. @celomania

celomania

@Bozkurt88 Yatırımın alındı hocam. :y Mesaj kutum boş, sanırım teknik bir sorun oldu. ;)

recyclix51

500 TL gönderilmiştir hocam  :)

celomania

Alıntı yapılan: recyclix51 - 26 Nisan 2017, 12:13:56
500 TL gönderilmiştir hocam  :)

Yatırımın alındı hocam  :y Bilgilerinide kaydettim.  (ok)