İq option bot sayesinde kazanıyoruz (SONUNDA BAŞARDIM ) BOT UYGULAMAYI

Başlatan kamilkaya, 13 Mayıs 2016, 11:17:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

famila63

işte burda söylemekle olmuyor  kanıt lazım   kimse gruba fln katılmaz böyle   onaylı üyede olmadın 

kamilkaya

Alıntı yapılan: kamilkaya - 19 Mayıs 2016, 16:31:58
Dostm ben demo hesapta falan oynamıyorum GERÇEK HESAP ta oynuyorum bunun görüntüsünü atacağım sana ayrıca sen 100 bin kazan demoda ben size gerçek hesap acacam hemde 50.000 tl lik hediye hodri meydan :D :D
Ayrıca youtube hesabım var youtubede videonun ne kadar yavaş yüklendiğini biliyosun ve geçmiş sayfalarda bankadaki para geçmişi mi paylaştım paylaşmayada devam edicem ....

famila63

küçük kanıtlar onlar 50 bin diyorsun paylaştıgın 30 40 tl

kamilkaya

Alıntı yapılan: famila63 - 19 Mayıs 2016, 16:33:39
işte burda söylemekle olmuyor  kanıt lazım   kimse gruba fln katılmaz böyle   onaylı üyede olmadın
Onaylı üye olmak icin mesaj attım gerekli belgeleri fakat yönetici hala dönmedi istersen mesaj at yöneticiye sor ....

kamilkaya

Alıntı yapılan: famila63 - 19 Mayıs 2016, 16:35:50
küçük kanıtlar onlar 50 bin diyorsun paylaştıgın 30 40 tl
Dostm banka geçmişi bakiye banka bakiyesi resimleri i yi kontrol ediniz ....

famila63

bak mesela ben alb forexle çalışıyorum   hesab geçmişi diye bir şey var   ordan 20 30 50  bin tl oynadıkların görüntüsü yokmu      bu benim hesab geçmişi  eutryde batıktan sonra  ara verdim biraz

kamilkaya

(spam)
Alıntı yapılan: famila63 - 19 Mayıs 2016, 16:41:39
bak mesela ben alb forexle çalışıyorum   hesab geçmişi diye bir şey var   ordan 20 30 50  bin tl oynadıkların görüntüsü yokmu      bu benim hesab geçmişi  eutryde batıktan sonra  ara verdim biraz 
Dostm ben en son 11.sayfayı paylaştım tam 500 sayfa var sıra ile karışiklık olmadan ilerliyorum herkesin gormesi icin:D

famila63

kamilkaya

famila63

evet  yapiyim senin hatrın için demo hesabı açıyım şimdi   içinde zaten 100 bin doalr var bakalım kaç yapacam :D