İq option bot sayesinde kazanıyoruz (SONUNDA BAŞARDIM ) BOT UYGULAMAYI

Başlatan kamilkaya, 13 Mayıs 2016, 11:17:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

gkhan08

Alıntı yapılan: kamilkaya - 16 Mayıs 2016, 15:18:39
Masallah hocam benim altta yazdığim taktiği uygulayın bakalım kaybedecek mi
Famila 63 kullanıcıya yaptığım taktik :D

Hocam o taktıgı neye göre basıyoruz onu anlamadım. Mesela ilk yüksek deyip 2 basıp kazanınca ve ya kaybedınce tekrar hangısıne basıcaz acaba

Erkansuatt

spk lisansı ?
ve konuyu tanıtan kişinin her şeye gülerek konuşması.

gerekli zeka, bilgi ve şansa sahip olsan da kurumlar nezdinde kontrol edilmeyen sistem her zaman paranı kaybetme şansın vardır. akşam saatlerinde siteye ulaşamadığında anca  hayırlısı demekle yetinirsiniz.

kamilkaya

Alıntı yapılan: gkhan08 - 16 Mayıs 2016, 15:22:10
Hocam o taktıgı neye göre basıyoruz onu anlamadım. Mesela ilk yüksek deyip 2 basıp kazanınca ve ya kaybedınce tekrar hangısıne basıcaz acaba
2 ile baslayın
Kazanınca 2 ile devam kaybedince
4 basın buda kaybederse
8 basın kazanınca başa dönün anladınızmı sayfanın başında  youtube kanalım var izleyiniz :D

gkhan08

Alıntı yapılan: kamilkaya - 16 Mayıs 2016, 15:27:19
2 ile baslayın
Kazanınca 2 ile devam kaybedince
4 basın buda kaybederse
8 basın kazanınca başa dönün anladınızmı sayfanın başında  youtube kanalım var izleyiniz :D

Anladım o kadar da her zaman yuksek mı basalım demek ıstedıgım :D

kamilkaya

Alıntı yapılan: Erkansuatt - 16 Mayıs 2016, 15:24:35
spk lisansı ?
ve konuyu tanıtan kişinin her şeye gülerek konuşması.

gerekli zeka, bilgi ve şansa sahip olsan da kurumlar nezdinde kontrol edilmeyen sistem her zaman paranı kaybetme şansın vardır. akşam saatlerinde siteye ulaşamadığında anca  hayırlısı demekle yetinirsiniz.
Hocam bu site bildiğin sitelerden deil korkma emin ol 2011 den bu yana var biraz arastırın ....

kamilkaya

Alıntı yapılan: gkhan08 - 16 Mayıs 2016, 15:28:56
Anladım o kadar da her zaman yuksek mı basalım demek ıstedıgım :D
Evet 2 ile basla kaybedince 4 ten devam et :D

gkhan08

kamilkaya

Alıntı yapılan: gkhan08 - 16 Mayıs 2016, 15:32:20
Tamamdır bir demoyla yapayım :D Deneyip geliyorum.
Tamam 1 2 saat oynayın bakalım taktik kaybedecek mi ama benim  gibi TICARI GEÇMIŞ sayfasını paylaşın ilk sayfamdaki gibi :D

gkhan08

Alıntı yapılan: kamilkaya - 16 Mayıs 2016, 15:36:00
Tamam 1 2 saat oynayın bakalım taktik kaybedecek mi ama benim  gibi TICARI GEÇMIŞ sayfasını paylaşın ilk sayfamdaki gibi :D

Taktik güzel rulette tutmuyordu bu :D Ruletten daha hoşuma gitti. 30 dakikadır oynadım en fazla 5. adımdan geri döndüm. Tl bakiyeyle oynanıyor mu hocam ? İlerde atarım belkı gercek para.

kamilkaya

Alıntı yapılan: gkhan08 - 16 Mayıs 2016, 16:06:34
Taktik güzel rulette tutmuyordu bu :D Ruletten daha hoşuma gitti. 30 dakikadır oynadım en fazla 5. adımdan geri döndüm. Tl bakiyeyle oynanıyor mu hocam ? İlerde atarım belkı gercek para.
Oynanıyor tabı ama küçük paralar her zaman kaybettirir :D