İq option bot sayesinde kazanıyoruz (SONUNDA BAŞARDIM ) BOT UYGULAMAYI

Başlatan kamilkaya, 13 Mayıs 2016, 11:17:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ayyıldız

Alıntı yapılan: kamilkaya - 19 Mayıs 2016, 21:02:29
(spam)
Tamam hyıpçı anladım :D

dostum hyipçi derken ?? benim hyip konularda 1 tane konum var onada yatırım yapıp kanıtını paylaşıpta açtım konuyu

ben sürekli hyip konusu açan biri değilim... hayır olsam da ne olur ki onu anlamadım  :DD :DD

sen kendi bildiğin doğruda devam et bende bildiğim konuda devam edeyim

sadece o rakamlara ben inanmadım ve çoğu kişide inanmamıştır ama sen devam et  -:))

konuyu uzatmayalım istersen cevap verirsende vermeyeyim tartışmaya gitmesin sana bol şans

kamilkaya

Alıntı yapılan: ayyıldız - 19 Mayıs 2016, 21:15:39
dostum hyipçi derken ?? benim hyip konularda 1 tane konum var onada yatırım yapıp kanıtını paylaşıpta açtım konuyu

ben sürekli hyip konusu açan biri değilim... hayır olsam da ne olur ki onu anlamadım  :DD :DD

sen kendi bildiğin doğruda devam et bende bildiğim konuda devam edeyim

sadece o rakamlara ben inanmadım ve çoğu kişide inanmamıştır ama sen devam et  -:))

konuyu uzatmayalım istersen cevap verirsende vermeyeyim tartışmaya gitmesin sana bol şans

Tamam dostm sağol varol :D ama burdan olsa ne olur yanı başımda gözünün önünde yaptıklarımda  inanamıyor zaten burdan inanman imkansız.

ibrhmsny

kamilkaya

Benim uyguladığım adımı rus bir çocuk uyguluyor ve sadece 5 adımı var video izleyelim gözünüz gönlünüz açılsın sadece 5 adım ben 15 adım uyguluyordum :D :D :D

https://www.youtube.com/watch?v=c80-FZ4wW5M

http://hizliresim.com/MJl6Va      BU resimde rus cocuğun uyguladığı adımlar :D :D

kamilkaya

Arkadaş bu yönetici nerde duyan gören varmı 10 gün oldu bir onay verecek hala bekliyorum telefonla arayacam dedi ses seda yok :D

Bozkurt88

Neden sürekli gülücüklü yazışma yapıyorsunuz? İş adabı böyle olmaz ki? Hepimiz az çok neyin ne olduğunu biliyoruz. Türkiye'deki finans sistemi Dünya kadar gelişmiş değil. (Henüz böyle) Forex başlı başına risk her adam yapamaz. Bir dönem reklamlara inanıp bizde uğraştık. 20.000 TL civarında kaybettim. Kaldı ki SPK raporlarına göre Türkiye'deki kullanıcıların sadece %23'ü kazanıyor. Kalan %77 kaybediyor. Eee burası Türkiye kim kimi kolayca zengin etsin ki? Yine SPK raporlarına göre kazanan %23'lük kullanıcıların %15'i büyük VİP müşteriler. Bu da demek oluyor ki en az 100.000 TL ve üzeri yatırım yapan kişiler. Yani toplam gelirin %15'i kaymak tabakaya, %8'i şanslı veya bilgili küçük bir yatırımcıya ait. Eee çarkın dönmesi için birilerinin birilerinin sırtından geçinmesi lazım değil mi? benim bunu anlamam çok büyük zarar etmemle mümkün oldu. Sonra her Türk gibi araştırmaya başladım. Halbuki iş yapacaksan önce araştırmak lazım değil mi? Malesef milletimiz körü körüne atlamayı çok seviyor. Araştırmam neticesinde Türkiye'deki firmaların lisans ve işletme ücretlerinden dolayı Arbitraj a sahip değil. Bu da kar marjını malesef düşüren etken. Kar marjı düşükse millete neden hemen kazandırsın ki bir forex şirketi? Bir nevi ponzi sistemi uygulamak zorunda kalıyorlar. Özellikle metatrader sistemi kullanıyorsa kullanıcı tepkime süresini asgari 1,5 dk gibi bir süreye uzatabiliyorlar. Böylelikle de siz öngörü olarak yüksek miktarda bir giriş yaptığınızda size yardım ettiğini söyleyen bir ekip hemen karşılık olarak -giriş yapıyor. Böylece beklemediğiniz şekilde trader birden düşmeye veya çıkmaya başlıyor. Böylece 3 dk içinde zarar ediyorsunuz. Halbuki deneme amaçlı birkaç kez küçük küçük yatırım yapmış ve kazanmıştınız. Birden ne oldu da kaybettiniz? (düşünmek de parayla değil ya?) Büyük para kaybettikten sonra telefonlarım hiç susmadı şöyle yapalım böyle yapalım. Size özel danışman verelim veya eğitime gönderelim gibisinden. Eğitimi kabul ettim. Lakin okulda her öğretmenin yaptığı gibi adam konuşuyor ama sırlarını paylaşmıyor. Bu nedenle eğitim de fostu. Ancak youtube da birkaç Türk forexçinin videosunu izlediğimizde gerçeği anlamış oldum. Kazanmak istiyorsam en az 15 saat bilgisayar başında oturmam ve analiz yapmam gerektiği yüzüme acı şekilde bağırıyordu. Malesef öyle bir vaktim olmadığı için başka arayışlara girdim ve kendim için devrim olan FOREX ROBOTU ile tanıştım. Sürekli çalıştığım forex firmasının metatrader4 ortamına forex robotunu uyarladım. 4 gün içinde sonuçlar mükemmeldi. Robot kurulum yapmamdan başka hiç bir şey yapmama rağmen %37 oranında kar bırakmaya başladı. Hesaplarıma göre 17 gün içinde kaybettiğim tüm parayı çıkaracağımı düşündüm. Lakin bir de göreyim metatrader sürekli olarak hata vermeye başladı. Sunucu bağlantı hataları veya doğru girmeme rağmen kullanılan şirketin şifreleri yanlış hatası vermeye başladı. Robot kullandığımı söylemeden müşteri hizmetlerine durumu bildirdim. Lakin adamlar aptal mı? Sistemde bir hata olmadığını bilgisayarınızda bir sorun olabileceğini, işlemlerimi internet sitesindeki ortamdan yapabileceğimi söylediler. Bunun üzerine tüm paramı çekme talimatı verdim. Ben istememe rağmen anında bonus yatırdılar. ısrarla paramı istediğimde ise bonus tanımlı olduğundan belli bir işlem hacmi gerçekleştirmezsem paramı alamayacağımı bildirdiler. Bende keriz miyim? Bu işlem hacminde tüm paramı elimden alacaklardı. Bunun üzerine avukatımı araya koyarak bir şekilde merkezi Maslakta olan bu Türk Forex şirketindeki paramı 45 gün sonra alabildim.

Evet forexte durum bu. Eğer bilginiz varsa zaten Türkiye hesapları ile yatırım yapmazsınız. Hele reklamı dönen bir şirketle hiç çalışmazsınız. Ben bunları okuyan birinin bilgisi olması için yazdım. Son dönemde ikili opsiyon diye bir şey çıktı. İkili opsiyon forex piyasası ile alakası bile yok. Benim gözümde BTC kumar sitelerinden farkı da yok. Olmayan bir birime kendi paranı yatırıp kazandırmasını umuyorsun. Lakin her kumar sitesi gibi kazandırma saatleri içerisinde işlem yapmazsan veya 5 kaybet 2 kazan, 10 kaybet 3 kazan gibi sistemlerden birini uygulamıyorsan külliyet kaybet sistemi yapmışlar. Bunu en iyi haftasonu çalışmalarından da anlayabilirsiniz. Zira forex 5/24 çalışır. İkili option ise 7/24. Kumarda başarılıyım taktiğim var diyen herkes oynayabilir. Lakin benim kişisel görüşüm ve genel kanı KASA HER ZAMAN KAZANIR.

kamilkaya

ninja ninja :D :D
Merhaba arkadaşlar hayırlı günler bol kazançlar sizlere bir ıq option firması ve konusu ile yeniden karşınızdayım
sizlere bot ayarladım yazdım ıq option la çalışıyor su anda kazancı düşük ama olsun bu bot sayesinde demo hesaptan başladık
şimdilik herşey güzel bu bot gerçek hesaba da uygulanabiliyor  (spk) (spk)

Daha öncesindende bot denedim o botlar zarar ettirdi malesef zarar etttirmeyen bir bot buldum kazandırmaya devam ediyor  :P :P

KONU GÜNCEL TUTULUCAKTIR GÜNLÜK RESİM PAYLAŞIMI kısa bir sürede de gerçek hesap üzerinden devam edilecektır...

işte resimler  :D :D

SIRADA DA BU BOTU KULLANAN ŞAMPİYONLAR VAR GÖRELİM NASIL KAZANDIRIYOR

Gerçek hesap lı kullanıcı
KAZANÇLARINDAN BİR SUNUM :g :g :g

kamilkaya