PayPal Türkiye'den Çekilme Kararı Aldı!

Başlatan celomania, 30 Mayıs 2016, 23:19:21

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

seboc58

Alıntı yapılan: halilburak - 01 Haziran 2016, 02:17:00
Merhaba arkadaşlar paypal 10 dolar altı rakamı vermiyor şuan , daha 1 ay önce çekim yapmıştım kalan bakiye 4,25 dolar bunu şuan alamıyorum hiçbirşekilde  bi çözüm üretin ne yapabiliriz ?  (prt) (prt) (prt)

türk lirasına çevir öyle çek misal 8 doları vermiyor ama türk lirasına çevirirsen 23 lira gibi para çekersin

bycasper

Alıntı yapılan: GameHunter - 31 Mayıs 2016, 14:56:23
Neobux'tan bugün para çekmeyi deneyen oldu mu ? 6'sına kadar çekme imkanımız var mı yoksa şuan bile çekemiyor muyuz ? ona göre çekeceğim.
Paypal'ın türkiye için kapanmasını açıkladığı gün 96$ çekim yaptım bir sıkıntı yok şu anda. Geç kalmadan bir an önce çekim yapın. Şu an banka hesabına yolladım parayı bakalım gelecek mi :)

Elektronick

6 sından sonra paypal hesabımızdaki parayı banka hesabımıza gönderebilirmiyiz acaba  ???

iovanovic

@cocoextra Hocam keşke konu imza toplanmasıyla çözülebilecek bir şey olsaydı ama maalesef o tipten bir sorun değil ortadaki şey. BDDK'nın ortaya sunduğu bazı şartları paypal'ın yerine getirmesine imkan yok bu yüzden de apar topar kapatacaklar sistemi. Yoksa neden sadece Türkiye'de yılda milyonlarca dolar net kar yapan bir firma bu gelirinden neden bu kadar acil vazgeçsin ki.

Bu arada hesabında çekemeyecekleri kadar küçük rakamlar bulunan arkadaşlar o parayla LÖSEV'e bağış da yapabilirler. Detaylı bilgi için: https://eksisozluk.com/entry/60851046

cocoextra

@iovanovic hocam biliyorum çözülmez ama napalım oda bi umut kapısı olsun,  facede paypal sayfasında gördüm linki o yüzden paylaşayım dedim  :S

iovanovic

Alıntı yapılan: cocoextra - 01 Haziran 2016, 13:54:46
@iovanovic hocam biliyorum çözülmez ama napalım oda bi umut kapısı olsun,  facede paypal sayfasında gördüm linki o yüzden paylaşayım dedim  :S

Maalesef hocam, keşke ufak da olsa bir ihtimali olsaydı ama yok.

lacrymosa

Var mı yeni çözümü olan??
neteller ve ecopayz kartım var işimi görürse kullanmayı  düşünüyorum.

aksacli1

En az banka kesintisi yapan istemcilerden hangisi ?

Karaelmas007