PayPal Türkiye'den Çekilme Kararı Aldı!

Başlatan celomania, 30 Mayıs 2016, 23:19:21

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

chngrlp

http://www.sabah.com.tr/ekonomi/2016/06/01/paypal-turkiyeden-neden-cekildi

sabah gazatesinde paypal haberi çıktı neden çekildiğini anlatıyor ve tekrar lisans almaya çalıstıgını yazıyor.

haberin altındaki satırlarda

BDDK'nın kararlı tutumu sayesinde geri adım atmak zorunda kalan PayPal, yeniden hizmet verebilmek için gerekli izinlerin alınması yönünde çalışma yürüttüklerini de açıkladı.

yazıyor.inşallah düzelir.

bandanar

Umutsuz olmak istemem ama bu durum önceden de belliydi. Paypal daha önceden çekilmeyi planlıyordu sanırım paypal nakit kartı iptal etmesi bunun başlangıcı olabilir yani sorun yeni değil ve bu zamana kadar çözülememesi gelecek için pek umut vermiyor.

Futurenet

Alıntı yapılan: iovanovic - 01 Haziran 2016, 13:51:34
@cocoextra Hocam keşke konu imza

Bu arada hesabında çekemeyecekleri kadar küçük rakamlar bulunan arkadaşlar o parayla LÖSEV'e bağış da yapabilirler. Detaylı bilgi için: https://eksisozluk.com/entry/60851046
evet bağış yapılabilir çok güzel bir şey gelir kapısı üyeleri olarak bunu yapabiliriz 6 hazirana kadar burdan bir arkadaş başlatırsa bu işi çok iyi olur aslında

BySuat

paypal daki kartla değilde direk paypal bakiyesiyke  alışveriş yapılabileceksiteler neler? bulduğum bi gold var başka varmı acaba acillll! (sinir)

iovanovic

@BySuat Merhabalar, birçok yer var paypal bakiyesi ile alışveriş yapabileceğiniz hocam. Neden bir tek Gold cumputer olsun ki. Paypal'ınıza giriş yaptıktan sonra sağda üstte alışveriş sekmesi var. Oraya tıkladıktan sonra "mağazalar" vs. yazıyor ordan bulursunuz zaten. Birçok marka yer alıyor orda.  :y

BySuat

Alıntı yapılan: iovanovic - 01 Haziran 2016, 19:56:01
@BySuat Merhabalar, birçok yer var paypal bakiyesi ile alışveriş yapabileceğiniz hocam. Neden bir tek Gold cumputer olsun ki. Paypal'ınıza giriş yaptıktan sonra sağda üstte alışveriş sekmesi var. Oraya tıkladıktan sonra "mağazalar" vs. yazıyor ordan bulursunuz zaten. Birçok marka yer alıyor orda.  :y
baktım oraya ordaki çoğu siteler karttan alım yapıyo. bakiyeden çekmiyo.
Edit: Carrefoursa.com da harcıyıcam teşekkürler.

BySuat

abiler bişe almak için 1.4 tl eksik kaldıda paypalında kalan varsa yollayabilirmi.

malatyadetay

işin tadı tuzu kaçtı..
tüm paypal ödemeli ptc sitelerini listemden sildim
ya komple ptc işini bırakacağım yada payza vb hesap açıp devam edeceğim
önerisi olan.... (d)

GameHunter

Yahu bu TROY karşılaştırmasını anlamıyorum kusura bakmayın ama sebep bu olamaz. PayPal global bir yapı ve eminim ki BDDK çalışanlarının hepsi kullanıyordur ve onlarında canı sıkılmıştır bu duruma.

Yakın zamanda gelişme olur, PayPal gerekli düzenlemeleri yapar umarım.