PayPal Türkiye'den Çekilme Kararı Aldı!

Başlatan celomania, 30 Mayıs 2016, 23:19:21

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Muratkinq

Beyler payzayı tavsiye etmem çok kesintisi oluyor kazancınız kesintiye gider.

PayPal için endişelenmeyin aldığım bilgilere göre paypalı kullanmaya devam edeceğiz ama banka hesabına paramızı çekemeyeceğiz sadece kredi kartına çekebilecekmişiz tabi buda bir iddia aldığım bilgiler bu yönde.

Ayrıca paypala binlerce kez teşekkürler paypal nakit kartları iptal edildi 31 temmuz son gün.Kartları alırken direkt ödediğimiz veya karttan kesilen 5 tl ücretini dünden itibaren tüm kart sahiplerine geri ödemiştir.Paypal kimindir bilmiyorum ama vicdanlı insanmış ödemese ödemezdi.

Elektronick

Şimdi bize düşen en iyi olabilecek alternatifleri aramak ama ne yazık ki çalıştıgım birçok firma ve anket firması paypal kullanıyor
Keşke Türklere mahsus bir alternatif oluşturduktan sonra ipleri koparsalardı birdenbire 7 gün içinde kapamaları yazık oldu
Ben bunu şuna benzetiyorum : Bir evde yıllardır oturan kiracıya aniden evimi 7 gün içinde boşalt demesi demesi gibi birşey...

ptcsite46

BKM Troy ve BKM express in avantajı çok olucak...

cocoextra

AnilK

Troy, Paypal'e alternatif olmaktan çok uzak. Yurtiçi harcamalarda tamam ama yurtdışından gelecek ödemelerde veya oraya yapılacak harcamalarda, karşı tarafın da resmi olarak Troy'u desteklemesi gerek. Paypal neredeyse tamamen tekelinde götürüyor bu işi, Türkiye pazarından çekildiler diye buradaki müşterilere alternatif olarak Troy'u hizmete sokalım diyecek bir yabancı firmanın olacağını sanmıyorum.

yingyang16

Arkadaşlar neteller kullanan var mı aranızda ?  Türkiye  için ödeme yöntemi nasıldır ? Para yarıma v.s  bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim.

buzz

paypalı ülkeden kaçıran yakında bitcoini de yasaklar.olursa hiç şaşırmam
Eğer bir nehirde iki balık kavga ediyorsa, bilin ki oradan az önce uzun bacaklı bir ingiliz geçmiştir.

nebu

Alıntı yapılan: fzthkurmaz - 01 Haziran 2016, 08:45:09
eskiden paypal TR de yokken kredi kartımıza para çekebiliyorduk belli bir komisyonla şimdide öyle olmaz mı acaba ?

Böyle bir alternatif olması yeterli zaten :) PP Türkiye kapandıktan sonra diğer ülkelerden hesap açalım, parayı KK'na çekelim (p) Grand ekibinin de işi kolaylaşır ;) Değerlendirelim durumu bence :y

cocoextra

Alıntı yapılan: YingYang - 02 Haziran 2016, 03:17:07
Arkadaşlar neteller kullanan var mı aranızda ?  Türkiye  için ödeme yöntemi nasıldır ? Para yarıma v.s  bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim.

Netelleri çok kullandım,  kartı sipariş etmeniz gerekli aksi halde banka hesabına havale istediğinizde çok uçuk kesinti oluyor,  neteller kartınız ile herhangi bir atmden küçük ücretler karşılığı paranızı çekebiliyorsunuz teb avmleri daha avantajlı döviz olarak çekim yapılabiliyor.

messli

Alıntı yapılan: cocoextra - 02 Haziran 2016, 10:48:12
Netelleri çok kullandım,  kartı sipariş etmeniz gerekli aksi halde banka hesabına havale istediğinizde çok uçuk kesinti oluyor,  neteller kartınız ile herhangi bir atmden küçük ücretler karşılığı paranızı çekebiliyorsunuz teb avmleri daha avantajlı döviz olarak çekim yapılabiliyor.

şöyle bir araştirma yapti benım arkadaşim garanti bankasi american express kredi karti kullanarak bunu nettelere tanımlatiyorum cekim ve yatirim üçreti ödemedigimizi söyledi bu konuda bilgisi olan varmi sadece kart aidati yıllık olarak 75 $ bunu ödeyip bu şekilde kullanabiliriz dedi sizce mantiklimi bilgiler dogrumu ?