PayPal Türkiye'den Çekilme Kararı Aldı!

Başlatan celomania, 30 Mayıs 2016, 23:19:21

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

chngrlp

ben de bugün aldım.cuma günü akşam istedim yollamadı qbitbux sitesi.bugün sabah 7:50 de yollamış kendi saatleriyle.bizim saatle 3 saat saat farkı var.yani bizde 10:50 saat.

atLL

Baska bi siteden 5 sent isticem bakalim o gondericek mi

yingyang16

Alıntı yapılan: chngrlp - 06 Haziran 2016, 14:07:28
ben de bugün aldım.cuma günü akşam istedim yollamadı qbitbux sitesi.bugün sabah 7:50 de yollamış kendi saatleriyle.bizim saatle 3 saat saat farkı var.yani bizde 10:50 saat.

Bugün ödeme alınabiliyorsa neobux admin niye kapattı dün geceden yaa uf :(

znrcn

Biraz önce toloka için ödeme talebi verdim. 3 dakikada paypala geçti.

atLL

Bence saat farkindan dolayi degildir ya sonucta ayin 5i dediler bugun 6si bakalim butun gun inceleyelim bende easyhits4u dan odeme talep ettim dun aksam ne olur ne olmaz diye payzaya gonderdim

bykazancom

paypalı aradım  bugünde dahilmiş dedi yarın herşey son gün dedi.

Cromwelle

Paypal yeni bir çözüm yolunu inşallah bulurda özellikle Bitcoin ile olmasını isterim böyle bir durum olursa bizim açımızdan çok avantajlı bir durum olur ne skrill ne payza hiç biri paypalın yerini tutmaz diyebilirim.

Elektronick

Dio

ekşisözlükte gördüm doğru mu bilmiyorum. Skrill'e mail atıp sordum bakalım ne diyecekler.

znrcn

Alıntı yapılan: Dio - 18 Haziran 2016, 03:26:34
ekşisözlükte gördüm doğru mu bilmiyorum. Skrill'e mail atıp sordum bakalım ne diyecekler.

Sanırım sadece Türkiye içi para gönderme-alma işlemleri kısıtlanacak. Yurtdışına para gönderip alabileceğiz.