PAYZA ve T.MONSOON

Başlatan sumercan, 31 Mayıs 2016, 10:07:42

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

rota26

adpageview diye bir site vardı. ordada ben degiştirmek istemiştim degiştirmemiştim. admine ticket attım o degiştirmişti(yatırım yapmamıştım)
burdada aynı şekilde bir uygulama  olabilir mi ?  :)

bycasper

Alıntı yapılan: rota26 - 01 Haziran 2016, 20:24:32
adpageview diye bir site vardı. ordada ben degiştirmek istemiştim degiştirmemiştim. admine ticket attım o degiştirmişti(yatırım yapmamıştım)
yok diye biliyorum, en küçük reklam paketinden alıyorsunuz o da 1,6$ gibi bir şey olması lazım o şekilde tanımlanıyor.

ilkercgul

Alıntı yapılan: rota26 - 01 Haziran 2016, 20:24:32
Ben denedim onu yemediler :) O kadar da acındırmıştım kendimi oysaki :D

bykazancom

Alıntı yapılan: sumercan - 31 Mayıs 2016, 10:07:42
T.MOnsoon hesabıma Paypal tanımlamıştım fakat şimdi Paypala ödeme yapmadığı için Payza tanımlamak istiyorum ama bir türlü başarılı olamıyorum.  Bu konuda yardımcı olabilecek var mı?

ustacım trafficmonsona gir supporta tıkla benim payza adresi şu ekleyin diye onlar ekler

sumercan

tayfunxl

exchange

Alıntı yapılan: tayfunxl - 01 Haziran 2016, 14:47:10

exmo.com exchange sitesinde komisyonsuz ücretsiz bitcoine çevirip btcturk hesabınıza aktarabilirsiniz
aktarma ve çekimde komisyon yok denecek kadar az
ilk işlem payzadan aktarimda 4 gün kadar bekliyor sonrakiler daha hızlı oluyor
bol kazançlar

exmo payzayı kaldırmıs :(

tayfunxl

@exchange , exchange siteleri o kadar çok ki
ben sadece bir tanesini (kullandığım sorun yaşamadıgım) belirttim
en düşük komisyon ve oranlarla yenisini payza nın sitesinden veya ufak bir araştırma ile bulabilirsin