Otiis.cc - (SCAM)

Başlatan eflatun06, 08 Haziran 2016, 11:31:03

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

feflak

Alıntı yapılan: eflatun06 - 20 Haziran 2016, 15:14:59
Min yatırımı yok istediğin kadar yatırabilirsin.

Min Çekim : 0,001 BTC,  0,1 LTC,   2000 DOGE,  0,45 $

anladım @eflatun06 hocam teşekkürler

dr1980m

Alıntı yapılan: eflatun06 - 16 Haziran 2016, 17:38:27
Baktım üyeliğin silinmemiş sadece;
Siteye saldırılar sonucu bazı hesaplara eski şifreyle girilemiyor yeni şifre alman gerekiyor kardeşim.

Gönderdiğin deposit o saldırılar dönemine gelmiş olmalı ticket işlemi işlevsizleştirildi artık direk olarak bağlantı sağlanıyor.

Üst sekmede TOOLS dan CONTACTS sayfasından gönderdiğin dogenin gönderim bilgilerini gir doge hesabına gelecektir. Sitede şu an herhangi bir sorun yok.

Eğer hesabına giremezsen veya dogelerin hesaba yatmazsa bana dön gerekeni yaparız

sisteme hala giriş yapamıyorum
rusca uyarılar verdiği için de anlayamıyorum

eflatun06

5 gündür neredesin kardeşim. bir yazıyorsun sonra 1 hafta yoksun.  herşey ortada kalıyor. özelden yazdım. bana dönersen sorunu çözeriz

farukdemir

10 dolar yatırımla aldığım 31 OTS %100 reinvestle 43.4 OTSye çıktı. eflatun hocam reinvesti %0 a alıp dogecoin çıkartmaya başlasak halehazır sitedeki doge fiatları düşükken karlı olmaz mı yoksa %100 OTS dönüşümüne devammı. Şu an sistem saatte 88 doge üretiyor

eflatun06

Alıntı yapılan: farukdemir - 21 Haziran 2016, 18:33:09
10 dolar yatırımla aldığım 31 OTS %100 reinvestle 43.4 OTSye çıktı. eflatun hocam reinvesti %0 a alıp dogecoin çıkartmaya başlasak halehazır sitedeki doge fiatları düşükken karlı olmaz mı yoksa %100 OTS dönüşümüne devammı. Şu an sistem saatte 88 doge üretiyor

Ben 100% reinvesle devam ediyorum. Reinvest 100% de 1 ayda OTS 3e katlanıyor bu özelliği kullanmak gerekir.

Ama dediğin gibi dogecoin fiatı piyasanın altında olduğundan üretim miktarı haliyle fazla oluyor ve karlı duruma düşüyor. Arada sırada sitenin ödeme durumunu görmek için doge üretiyorum. Sonuç olarak 100% dönüşüme 1 ayı doldurana kadar devam etmek daha akılllıca.

eflatun06

Alıntı yapılan: farukdemir - 21 Haziran 2016, 18:33:09

Dogecoin güncellemesi gelmiş ve piyasa fiatıyla eşitlenmiş. 100% reinveste devam

eflatun06

Toplam yatırım miktarı son yatırılanlarla beraber 85 dolara çıkmıştır....İnşallah Anlahın izniyle zarar etmeyiz...

AhmetSelim34

Alt coin mi deniyor bilmiyorum da hangisini kazmaliyim arkadaslar ve roi olurmu simdi yatirim yapsam

eflatun06

Site ödemelerine sorunsuz ve düzenli bir biçimde devam etmektedir ve Doge olarak alınan son ödeme Ödeme Kanıtlarında gösterilmiştir arkadaşlar

http://www.gelirkapisi.com/odeme-kanitlari/otiis-cc-bulut-madencilik-odemeleri/

AhmetSelim34

@eflatun06  hocam depozit yaptım fakat işlemedi anlamadım 3 saat geçti