Otiis.cc - (SCAM)

Başlatan eflatun06, 08 Haziran 2016, 11:31:03

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

eflatun06

yatırımın hayırlı olur inşallah...

eflatun06

Şimdi hesaba bir miktar Litecoin yatırdım 2 dakikada hesaba geçti. Yatırma konusunda sitede hiç bir sorun gözükmüyor...

yasin 83

Farklı bir forumdan bir bilgi öğrendim. Konuyu açan kişi kendi konusuna site cldmine sitesinin adminine ait demiş. Sen bu konuda ne düşünüyorsun? Acaba site açıldığında sitenin cldmine adminine ait olduğunu anlayıp yedikleri darbenin acısını çıkartmak için mi otiise saldıra da bulundular?

Bilgiyi adlığım yer. Yorumları okursanız muhabbeti anlarsınz.

yasin 83

Bu arada hazır forumda açık gördüm seni bana sorduğun soruyu sana da sorarak çelişkini ortaya koymaya çalışayım ufaktan. Bana dedin ki sen, sky- has sitesine bitcoin fiyatları yüksekken yatırım yapanlar veya sonradan dahil olanlar bu fiyatlar düşünce parantez içinde söylüyorum (Kazık) yemiş olmayacaklar m? El cevap. Ben sana konumda cevabını verdim. Şimdi aynı soruyu ben sana soruyorum. Otiis siteside başta olmak üzere imzan da yer alan BITSRAPID Mining,HASHOCEAN Mining, sitelerine senin üzerinden kayıt olup bitcoin fiyatı düşünce roi süresi uzayanlar kazık mı yemiş olacaklar?

eflatun06

Sorulara önceki senin tanıtımını yaptığın sitede cevap verdim. Artı birkaç şey daha deyim.

Bitcoin yarılanmasında sky-has, hashocean,bitsrapid sitelerinin günlük üretimi yarıya düşecektir. Başka türlü bu sitemi devam ettiremezler. bitsrapid konusunu açmama rağmen uzun zamandır yatırım yapın demiyorum hatta hashocean ev bitsrapid de yatırım yapmayın diyorum. bana göre bu iki şirkete yatırım çok karlı olsa da risk katsayısı çok arttı. Sky-has için onun konu başlığında fikrimi söyledim.

Şu an konusunu açtığım Otiss için Cldmine admininin sitesi denmesi aslında çok güzel bir olay 9 ay sistemde kalabilmeyi başarmış bir ponzi için gerçekten bu admini kutlamak gerek.

Peki ya Cldmine da zarar edenler ne olacak vallahi ortalama 6 ay ömür bile benim için uzun olan bu ponzilere site 6 -7 -8 - 9 aylıkken bile yatırım yapan malesef kandırılmış benim ülkenin insanlarının bu bile bile çarpılmada hiç mi günahı yok...

Bu bir strateji hepimiz bile bile sonunda kapanacak ve yatırımları tokatlıyacak bu sitelere yatırım yaparak bir kazanç elde etmeye çalışıyoruz. Fakat hep yanlış yapıyoruz.

Bir site ne kadar uzun yaşamışsa bizim için çok daha yatırım yapılabilir gözüküyor. YANLIŞ, sona biraz daha yaklaşmıştır. O siteye yatırım yapılmaz.

Otiis için benim biçtiğim ömür 4 ay ( Cldmine 9 ay yaşadı) Bütün yatırımımı 1 ay içerisinde tamamlıyacağım 2 ayda ROI olacağım sonrasında %100 kar hedefi 4. sonunda Eğer site Yatırımcısını Cldmine gibi kandırmaya devam edip yatırım çekebilirse gittiği her gün karı almaya devam ederiz.

Ama gidipte site çok iyi gidiyor deyip yatırım yapıp trenin son vagonuna binmeyiz...

Herkes aklına bunu sokarsa kimse zarar etmez.

AnilK

İkili tartışmalara bir son verirsek herkes için en hayırlısı olacak.

eflatun06

Site ödemelerine devam ediyor arkadaşlar son aldığım ödemeyi seviyesiz bir tartışma yüzünden biraz geç yayınlıyoruz. ödeme aşağıda gösterilmiştir.

2030   DNnGMbz1Hqeat5mFYBtZwawc8RXDbdSEnJ   DOGE   2016-06-19 17:15:17   Paid

Dio

Alıntı yapılan: yasin 83 - 20 Haziran 2016, 08:19:11
Farklı bir forumdan bir bilgi öğrendim. Konuyu açan kişi kendi konusuna site cldmine sitesinin adminine ait demiş. Sen bu konuda ne düşünüyorsun? Acaba site açıldığında sitenin cldmine adminine ait olduğunu anlayıp yedikleri darbenin acısını çıkartmak için mi otiise saldıra da bulundular?

Bilgiyi adlığım yer. Yorumları okursanız muhabbeti anlarsınz.

o konuyu açan kişi bu forumda dolandırıcılık yapmış olan erenyener. Allahtan o forumdakileri uyardımda kimseyi dolandıramadan banlandı :g aynı kişi birkaç ay önce coince sitesi tanıtıldığında altına scam diye yazmıştı. coince sitesi hala açık ve ödeme yapıyor. yazdıkları ne kadar doğrudur bilmiyorum ama genel olarak çoğu şeyi kafadan sallayan biri.
bu yüzden forum dışından birinin araştırmaları yerine sizlerin araştırmaları daha önemli benim için. bahsettiğiniz siteleri iyice araştırırsanız minnettar oluruz :)

herkese bol kazançlar :y

feflak

merhaba arkadaşlar forumda yeni aranıza katıldım  :) bu sitenin min. yatırımı ve min çekim'i ne kadar

eflatun06

Min yatırımı yok istediğin kadar yatırabilirsin.

Min Çekim : 0,001 BTC,  0,1 LTC,   2000 DOGE,  0,45 $