Otiis.cc - (SCAM)

Başlatan eflatun06, 08 Haziran 2016, 11:31:03

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

eflatun06

Alıntı yapılan: hsynarsln03 - 25 Haziran 2016, 11:43:42
site gümledi mi. ödeme yapılımıyor sanırım

Site evet dün bir saldırı almış o yüzden deposit adreslerinde bazi sorunlar olmuş. sanırsam o yüzden ödemeler yanlış yerlere gitmesin diye 48 saatliğine durdurulmuş. Bu sadece bir önlem imiş. yoksa sitenin gümlediği filan yok

hsynarsln03

Alıntı yapılan: eflatun06 - 25 Haziran 2016, 14:14:23
Site evet dün bir saldırı almış o yüzden deposit adreslerinde bazi sorunlar olmuş. sanırsam o yüzden ödemeler yanlış yerlere gitmesin diye 48 saatliğine durdurulmuş. Bu sadece bir önlem imiş. yoksa sitenin gümlediği filan yok
bekleyelim. öyle olması yönünde temennim.

eflatun06

gümlemiş olsa yarım saat önce dünden beri hesaba yatmayan bir deposito adminle kontak kurduktan sonra yatmazdı.

hsynarsln03

48 saat geçti ödeme alan var mı?

yasin 83

Alıntı yapılan: hsynarsln03 - 27 Haziran 2016, 16:13:08
48 saat geçti ödeme alan var mı?

Benimde hesabım var sitede ama açıkcası güvenmediğim için yatırım yapmadım. O bir tarafa işin garip noktası  Withdrawals kısmında ki ödemeler ayın 24. gününden beri hiç değişmemiş. Yani bu da demek oluyor ki 3 günden beri ödeme yapmıyor sistem. Siz ödeme aldınız mı kardeşim?

hsynarsln03

Alıntı yapılan: yasin 83 - 27 Haziran 2016, 16:46:06
Benimde hesabım var sitede ama açıkcası güvenmediğim için yatırım yapmadım. O bir tarafa işin garip noktası  Withdrawals kısmında ki ödemeler ayın 24. gününden beri hiç değişmemiş. Yani bu da demek oluyor ki 3 günden beri ödeme yapmıyor sistem. Siz ödeme aldınız mı kardeşim?
oncesinde evet 2 gündür beklemedeyim

yasin 83

Alıntı yapılan: hsynarsln03 - 27 Haziran 2016, 16:47:42
oncesinde evet 2 gündür beklemedeyim

Bu arada arkadaş bize bir cüzdan adresi gösterip ödemeler devam ediyor demişti. Ama aynı şekilde cüzdan da para çıkışı yok. Aslına bakacak olursak cüzdanıda boşaltmışlar. Sitenin btc bakiyesi nerdeyse sıfırı bulmuş. Tıklayıp görebilirsiniz.

hsynarsln03

anlasılan durum pek iç acıcı degil

yasin 83

Bu arada Ruslara bir merhaba çekip otiis scam mı dedim chat kısmından. Yes dediler. Başka söze gerek duymuyorum. Resimli şekilde de iddamızı doğrulayalım. Sonra adımız Baltacı Mehmet Paşaya çıkmasın.  :g

[spoiler][/spoiler]

hsynarsln03

hayırlısı artık çok bi mebla değildi ama üzüldüm