Finance Plus - (SCAM)

Başlatan sedattr23, 22 Haziran 2016, 17:29:52

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

conconcicibom

10 dolar yatirsam yine kesecek. 11 atiyim gondersinler de.

sedattr23

Alıntı yapılan: conconcicibom - 22 Haziran 2016, 22:35:02
10 dolar yatirsam yine kesecek. 11 atiyim gondersinler de.

Olur siz bilirsiniz. Neden böyle oldu anlamadım bende yatırdım ama 30 dakika içinde siteye kesintisi geçti.. Hangi cüzdanı kullanıyorsunuz

conconcicibom

Cep telefonuma indirdim coinbase diye bi cuzdan.

sedattr23

Alıntı yapılan: conconcicibom - 22 Haziran 2016, 22:44:52
Cep telefonuma indirdim coinbase diye bi cuzdan.

Bende coinbase kullanıyorum o cüzdanda kesinti yok ama hadi hayırlısı

conconcicibom

Ödememi gönderdiler (p)

sedattr23

Alıntı yapılan: conconcicibom - 22 Haziran 2016, 23:13:52
Ödememi gönderdiler (p)

Hayırlı olsun ozaman ilk ödeme alındı diyebiliriz ;) yarında benim ödemem gelicek hayırlısıyla.

sedattr23

..

Dio

ortada kesintiyle ilgili bir durum yok. siteye gönderdiğiniz para aslında sitede arkaplanda btc olarak duruyor. ama site o gönderdiğiniz miktarın size dolar karşılığını gösteriyor. siteye 0.01xxxxxx btc gönderdiniz diyelim, o anki dolar karşılığı 10 dolarsa sitede 10$ gözükür. ama btc/usd kuru düştüğü vakit sitede gözüken para da düşer. btc fiyatını kontrol ettim sizin parayı gönderdiğiniz saatlerde btc düşüşe geçmiş :)
bunu atlantinv sitesinde birkaç kez yaşamıştım. ama o sitede sistem otomatikti btc düşerse sistem parayı otomatik olarak yatırım için gereken miktara tamamlıyordu.

sedattr23

Alıntı yapılan: Dio - 22 Haziran 2016, 23:48:51
ortada kesintiyle ilgili bir durum yok. siteye gönderdiğiniz para aslında sitede arkaplanda btc olarak duruyor. ama site o gönderdiğiniz miktarın size dolar karşılığını gösteriyor. siteye 0.01xxxxxx btc gönderdiniz diyelim, o anki dolar karşılığı 10 dolarsa sitede 10$ gözükür. ama btc/usd kuru düştüğü vakit sitede gözüken para da düşer. btc fiyatını kontrol ettim sizin parayı gönderdiğiniz saatlerde btc düşüşe geçmiş :)
bunu atlantinv sitesinde birkaç kez yaşamıştım. ama o sitede sistem otomatikti btc düşerse sistem parayı otomatik olarak yatırım için gereken miktara tamamlıyordu.

Bu sitedede zaten arkadaş adminle görüşmüş ve üstünü tamamlamışlar.  Bilgi için teşekkürler modum. Sitede şuan herşey yolunda

Dio

Alıntı yapılan: sedattr23 - 22 Haziran 2016, 23:50:47
Bu sitedede zaten arkadaş adminle görüşmüş ve üstünü tamamlamışlar.
http://www.gelirkapisi.com/hyip/finance-plus-ingiltere-lisansli-sirket/msg401622/#msg401622
bu mesajda yazana göre üstü tamamlanmış fakat yanlış tamamlanmış. 9 küsür olan miktarı 10a tamamlayacağına sonradan gönderilen 2 dolara yarım dolar ekleyip 2.5 dolar yapmış ve yatırıma sokmuş. 9 küsür olan yine ortada kalmış :)
neyseki çekilebilir balancedeymiş para. hayırlı olsun diyelim :)

min. yatırım 10 dolarken 2 dolar nasıl yatırıma girmiş onu anlayamadım ama :m admin soktuysa o zaman diğer 9 doları neden sokmadıki ???
amaaan hyiplere fazla kafa yormamak lazım :P