İnstantBit - (SCAM)

Başlatan sedattr23, 24 Haziran 2016, 08:52:27

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Kortar

btcturk e gelmeden önce blockchain a düşmesi lazım orda en az 3 onay aldıktan sonra btcturke yatıyo bitcoinler. ama hala blockchain da işlem olarak bile gözükmüyor.

conconcicibom

benim yatırımım cüzdandan çıktı ama sitede gözükmüyor. 1 saatten uzun zaman geçti:(
edit: geldi sonunda benimki (p) (p) (p) (p)

znrcn

Alıntı yapılan: conconcicibom - 24 Haziran 2016, 21:08:25
benim yatırımım cüzdandan çıktı ama sitede gözükmüyor. 1 saatten uzun zaman geçti:(

Tekrar kontrol et işlenmiş gözüküyor.

maddog54

benim hala yatmadı kaç saat oldu ne yapmam gerek

Simsar21

Siteden ödeme isteği görünüyor btcturk cuzdanına hala yatmadı site scam mı çıkyı diğer siteler anında geliyor bu neden böyle

sedattr23

Arkadaşlar kusura bakmayın gündüz giremedim.. 3 siteden ödeme talep ettim cüzdanlarda sorun var dediğiniz gibi blockchainden kontrol ettiğimde doğrulanmamış işlem olarak gözüküyor.. Ama sonunda siteden ödeme geliyor sitede sorun yok.. Yaptığınız yatırımlarda yine cüzdanlardaki sorun nedeniyle siteye yansımıyor.. Tıpkı bize gelen ödemelerin pendingte beklemesi gibi..

Simsar21

Arkadaşlar bende blockhoin sitesinden takip ediyom instantbit.biz ödemeleri 4 onaydan sonra hesaplara geçiyor.
Yaklaşık 2 yada 3 saati buluyor galiba cüzdana geçmesi konuyu acan arkadasa ozelden konustugum arkadaslara tesekkurler..

korkutata

6. ödememide aldım 4ü hesabıma geçti 2 si beklemede duruyor hesapta

sedattr23

Alıntı yapılan: korkutata - 24 Haziran 2016, 23:08:56
6. ödememide aldım 4ü hesabıma geçti 2 si beklemede duruyor hesapta

Hayırlı olsun ödemeniz :D

sedattr23

Cüzdanlardaki sorun düzeldi.. Artık daha erken geliyor cüzdana bilginiz olsun..