Btcinv4u.com - (SCAM)

Başlatan Developer, 10 Temmuz 2016, 00:24:30

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

mehmetbey

Hayırlı olsun @tal1p hocam .
Bol kazançlar dilerim

mehmetbey

masum38

banada yardımcı olurmusunuz

mehmetbey

Aklınıza takılanları özel mesaj olarak atabilirsiniz. Ama önce konu ve yorumları 1 defa okumanızı tavsiye ederim  :y

HBK

arkadaslar siteye oylesine 10 dolar yaturmistim unutmusum mail geldiginde fak ettim girip baktim cekilebilir bakiyem 30 dolarnolmus sonra destege yazdigimda 10 dolar alti iade kazanilanda ikramimizdir dediler boyle bi site suan yatiriim yapmayi dusunuyorum sizce suan iyi mi? siteye fazla kisi gelmesede site kendinsen emin adimlarla ilerliyor gib..

mehmetbey

22 sayfadır yazı yazıyoruz hocam. Siz 10$ unutmuşsunuz. 30$ olarak iade edilmiş. Üstüne bide bunlar mail atmış  -:)) Burası gerçek demek için ben başka neden aramıyorum. Siz? Bence birgün forumda bundan başka site olmayacak  :DD

HBK

Alıntı yapılan: mehmetbey - 27 Şubat 2017, 23:08:46
22 sayfadır yazı yazıyoruz hocam. Siz 10$ unutmuşsunuz. 30$ olarak iade edilmiş. Üstüne bide bunlar mail atmış  -:)) Burası gerçek demek için ben başka neden aramıyorum. Siz? Bence birgün forumda bundan başka site olmayacak  :DD
Sitenin guveninde sorunum yok simdi bide mail attim rapir hazirliyorlar ginderirlerse nelere yatirim yapiyolrlar aciklariz:) bence site saglam. neden az ksii var bilmiyorum. boyle bi site tutmasi lazim aslinda:) l

mehmetbey

Anasayfa da ne iş yaptıkları açıkça yazıyor. Site zaten güvenilir olduğu için sabit konu. Ayrıca türkçe support burada, ayrıca sisteme support atmanıza gerek yok. Konu sahibine yazabilirsiniz. Ayrıca az kişi değil. Yatırımcıların çoğu ya burada değil, ya da yorum yazma gereği duymuyorlar  ;)

strenergy

Alıntı yapılan: mehmetbey - 28 Şubat 2017, 12:35:33
Site zaten güvenilir olduğu için sabit konu.

@mehmetbey burada bir yanlışınız var. Site güvenilir olup olmadığından değil yalnızca sitedeki ekipten soru ve sorunlarınızı burada çözecek birini bulundurduğunda sabit konu değeri alır  ;)
Anket + Offerwall - 0.10$ min ödeme - Bitcoin, Payeer ...

[img]https://www.gelirkapisi.com/i/str4.jpg[/img]