Firstbitcoinrevshare.com - (SCAM)

Başlatan zaferalv, 24 Temmuz 2016, 16:22:50

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

haluk

@zfralv  hocam çekimler sanırım sorunsuz devam ediyordur.Son 24 paket bugün bitti ama siteden de kopamıyoruz, 3 gündür kazançlar ile yeni paketlere başladık.Ödemelerle ilgili paylaşımlarınızı bekliyoruz....... :)

zfralv

@haluk ödemelerde arasıra 24 saati geçtiği olduğunu daha önceden 3-5 kere yaşadım ama sonrasında aynı gün kısa aralıklarla ödemeleri yaptılar.
Şimdide 06/12/2016 09:19:00 tarihinde istediğim ödemeyi bekliyorum.(ne zaman bu konuları yazışsak peşinden ödeme geliyor :)  )

Ama yinede tedbirli olmakta fayda var 6 ayı bulan bir site olduğundan , ben haftada bir paket alımıyla devam ediyorum,pake sayım yükseliyor ama bir anda yüklenmicem artık,kimseye de biranda yüklü miktarda girmesini  tavsiye etmiyorum, az girilip ana para çıktıkça ekleme yapılabilinir yada içeride para çevrilerek olabilir.Saygılar..

nicotine

Günlük 10 tıklama dün yansımamış sizde de aynı durum söz konusu mu arkadaşlar

Ümit Korkmaz

Alıntı yapılan: nicotine - 08 Aralık 2016, 11:31:34
Günlük 10 tıklama dün yansımamış sizde de aynı durum söz konusu mu arkadaşlar

Evet sildiler tıklamaları ve kazaç yansımadı. Tekrar tıkladım onlarda silindi.
Bir sıkıntı var. Bakalım ne olacak.

nicotine

Bugun yaptığım tıklamaları dünkü tıklama gibi eklemiş

gezgin3506

siteden gelen cevap ;

Dear Member,

There might be some issue today with the Cron script which distributes the Revshare Commissions from Active AdPacks.  Our Programmer team is working on a solution for it.  It will be fixed ASAP.

Sorry for the inconvenience.

-FBR Support

suhatan

Alıntı yapılan: gezgin3506 - 08 Aralık 2016, 14:06:15
siteden gelen cevap ;

Dear Member,

There might be some issue today with the Cron script which distributes the Revshare Commissions from Active AdPacks.  Our Programmer team is working on a solution for it.  It will be fixed ASAP.

Sorry for the inconvenience.

-FBR Support

bende kendimden şüphe etmiştim tıklamayı unuttum diye. meğer adamlar tıklamaları silmiş. umarım düzelir.

Ümit Korkmaz

Eskiden bir site vardı.
Hesaplar kabardığında reset yapar milletten yüzde 30 ila yüzde 60 silerdi. Ama bu sayede uzun yıllar ödeme yaptılar.

Şimdi bizim tıklar gidince aklıma o geldi :)

nicotine

Zfralv maalesef hala dewam ediyor sorun bakalım yarına ne olacak