Firstbitcoinrevshare.com - (SCAM)

Başlatan zaferalv, 24 Temmuz 2016, 16:22:50

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

nicotine

Sitede son 2 gündür garip hatalar soz konusu paketleri günü gelmeden silmeye hesaba eksik yatırma söz konusu bakalım mail attım dönüşü nasıl olacak

zfralv

Bende hata olarak sadece hesabıma fazla geçen btcler var,aslına bakarsanız paket sürelerinin dolmuş mu diye pek bakmıyorum o yüzden erken mi siliyor bilmiyorum .
Birde 25 aralıkta istediğim ödeme ile 3. ödeme pendingte bekliyor.
Hayırlısı bakalım,diğer sitelerde de ödeme sorunları başgösterdi,yılbaşı tatiline yoruyorum bunları..

Bence yılbaşına hatta yılbaşını bir hafta geçene kadar yatırım yapmayın.

LifeKeeper

Alıntı yapılan: nicotine - 27 Aralık 2016, 13:45:30
Sitede son 2 gündür garip hatalar soz konusu paketleri günü gelmeden silmeye hesaba eksik yatırma söz konusu bakalım mail attım dönüşü nasıl olacak

Sitedeki son durum nedir hatalarla alakali? Duzelme yada kotuye gitme durumu varmi?

suhatan

Alıntı yapılan: LifeKeeper - 25 Aralık 2016, 21:22:59
Sanirim kendimi yanlis ifade etmisim kusura bakmayin. Asil demek istedigim ilk paket 26 gunde tamamlaniyor %130 luk paket yani, 2. paket olan %140 lik ve %150 lik paketlerin tamamlanma sureleride 26 gunmudur yoksa daha farklimi onu kasdetmistim paket derken :)

2. paket ilk başlarda 40000 satoshi veriyordu 35 günde tamamlanıyordu. ancak şuan günlük 33000 satoshi veriyor ve 42 günde tamamlanıyor. %150 lik paketim olmadığı için onu bende bilmiyorum.

LifeKeeper

Alıntı yapılan: suhatan - 29 Aralık 2016, 02:21:07
2. paket ilk başlarda 40000 satoshi veriyordu 35 günde tamamlanıyordu. ancak şuan günlük 33000 satoshi veriyor ve 42 günde tamamlanıyor. %150 lik paketim olmadığı için onu bende bilmiyorum.

Cok tesekkur ederim kardesim, ozaman bu hesaba gore aslinda 26 gunde tamamlanan ve %30 kar birakan paket  42 gunde tamamlanan ve %40 kar birakan pakete gore cok daha avantajli oluyor  kar / zaman  acisindan. Peki ödemelerde son gunlerdeki aksamalar duzeldimi, yoksa hala catirdamalar varmi sitede?

suhatan

Alıntı yapılan: LifeKeeper - 29 Aralık 2016, 03:05:22
Cok tesekkur ederim kardesim, ozaman bu hesaba gore aslinda 26 gunde tamamlanan ve %30 kar birakan paket  42 gunde tamamlanan ve %40 kar birakan pakete gore cok daha avantajli oluyor  kar / zaman  acisindan. Peki ödemelerde son gunlerdeki aksamalar duzeldimi, yoksa hala catirdamalar varmi sitede?

ödemeler manuel olarak 24 ila 48 saat içinde gerçekleşiyor. en son cashout talebim 48 saati doldurduğunda yattı. 

zfralv

Aralık  23-24ünden sonra ödemeler pendingde 1-2 gün bekliyor,yönetici 24-48 saatin sonuna doğru ödüyor neredeyse.Ödesinde gerisi teferruat..

102. ödeme.

https://www.gelirkapisi.com/odeme-kanitlari/firstbitcoinrevshare-odemeleri/msg440662/#msg440662

siana31

aldığım paket komisyonları yatmadı dün sabah 07:39 da aldım ama yatmadı. belli bir saatte mi yatıyor yardım edebilir misiniz :(

zfralv

Alıntı yapılan: siana31 - 29 Aralık 2016, 12:45:25
aldığım paket komisyonları yatmadı dün sabah 07:39 da aldım ama yatmadı. belli bir saatte mi yatıyor yardım edebilir misiniz :(

Dostum ''directory ads'' yazan yerdeki 10 tane reklama tıklıyor musun , paket aldıktan sonra hergün 10 directory ads reklamına tıklaman gerekiyor kazancın işleyebilmesi için.

Bende ödemelerim iyi zannederidim , taakii bunu görene kadar...

[spoiler][/spoiler]