Firstbitcoinrevshare.com - (SCAM)

Başlatan zaferalv, 24 Temmuz 2016, 16:22:50

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

LifeKeeper

Super  :y Eksik kalan kisimlarla beraber yatirmis gibi duruyor. Buarada sen adpackleri aldiktan tam kac saat sonra yatirdi ? 24-48-72 saat? Darisi benim basima artik :) bende hala tık yok bekliyorum :P

zfralv

Alıntı yapılan: LifeKeeper - 30 Aralık 2016, 22:37:57
Anliyorum kardesim tesekkurler, Buarada 10 adet reklama tikladigimizda 24 saatlik sayac sifirlaniyormu? Yani cogu revsharede oldugu gibi yine 24 saatten geri saymayami basliyor? Eger oyleyse bu sayaci nerde gorebilirim. Malum sitede yeniyim bulamadim, sadece server saatini buldum ptc kisminda.

Not: Sana ozel mesaj atmistim 1-2 hafta once dönmedin hala :D

Ana sayfada ''your directory clikcing today'' yazan yer ''0'' gösteriyorsa tıklama zamanı gelmiş demektir,diğer sitelerde ki gibi bir saat yok.

Özel mesajını aldım ama  öyle duruyor işte mesajım..

Bu arada bir ekleme yapayım,bugün 4. ödememi istedim ve hala gelen giden yok, hernekadar yönetici sorunlar var anlayışlı olun falan dese de babamızın oğlu değil temkinli olmakta fayda var,sonuçta bu siteninde sonu geleceği bir gün var,o günler belki bugünler.

Lütfen sitenin düzeldiği ile ilgili  kanaat oluşmadan yatırım yapmayın.

Balansci

benimde bugünle beraber 5 tane pending, de bekleyen ödemem var (sinir)
Kartallar yanlız uçar akbabalar sürüler halinde
Atlar sürüler halinde koşar ama yanlız ölürler
Ya geriyi düşünmeyeceksin yada düşünecek bişe bırakmayacaksın

sadullah20

Buyrun yeni forum iletisi;

Sevgili Üyelerimiz, Mutlu YENİ YIL herkese!

2016, FBR için çok müthiş bir yıl oldu. Yükselişler, inişler, Bonuslar ve Ödüller, Hackingler ve Cron başarısızlıkları çok oldu, ancak FBR bir kurtulan olduğu için 2017 yılına doğru ilerlemeye devam ederek daha iyi ve daha güçlü olmasını umuyoruz!

Birçoğunuz, Hacker saldırısı ve bunun sonucunda ortaya çıkan, geciken Nakit Çıktıları'nı, Facebook'un normal Facebook sayfalarındaki Resmi Facebook Sayfasındaki okumalarıyla burada bulabilirsiniz: https://www.facebook.com/First-Bitcoin-Revshare-987288134698758/

Dersimizi öğrendik ve hepinize, şu anda en iyi en iyi güvenlik özelliklerine sahip birçok yeni işlevle birlikte web sitesinin tamamlanmış yeni bir arka planı üzerinde çalışmakta olduğumuzu size bildirmekten mutluluk duyuyorum! Bu yeni web sitesini Şubat ayına kadar tamamlamayı umuyoruz, ancak FBR üyelerimizin hepsinden FBR'in No.1 Revshare Web Sitesini Dünyaya nasıl yapacakları konusunda öneriler ve geri bildirimlere ihtiyacımız var! Bu iş parçacığının altına yazarak, FBR'yi nasıl daha iyi hale getireceğinizle ilgili değerli geri bildiriminizi gönderin.

Bekleyen Tüm Nakit Çıktıları ve Cron Sorunları birkaç gün içinde çözülecektir, bu nedenle sabırlı olun.

Tüm FBR Üyelerine Mutlu Yıllar!

-FBR Yönetici

zfralv

Hesapların karıştığı dönemde 0.0290 btc günlük kazanç oluştu hesabımda,yönetici bunu düzeltmeden göndermiş. :)
Aralık 27 de istenen ödemeleri yaptım diyor facebookta.
Umarım devam eder ve herkesin ödemesini yapar.

103 .ödeme.

https://www.gelirkapisi.com/odeme-kanitlari/firstbitcoinrevshare-odemeleri/msg442225/#msg442225

zfralv

Alıntı yapılan: Ümit Korkmaz - 04 Ocak 2017, 18:11:45
Bu ödemeyi ne zaman istemiştin.

Bitcoin   ฿ 0.01176   Paid   29/12/2016 08:39:03

suhatan

paketlerin günlük gelirleri her geçen gün azalıyor. son 3 gündür aldığım 0,01 btc lik paketlere gelir 0,00000037 btc gelmiş. durumlar iyiye gitmiyor. umarım düzelir.

[spoiler][/spoiler]