Edelweiss5(SCAM)

Başlatan yasin 83, 13 Ağustos 2016, 18:37:11

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bboyextrem

aynen o yüzden son günleri çekerseniz daha karlı olur sizin için

yasin 83

Komisyon ödemeleri otomatik olarak yapılıyor. Bu da  yeni aldığım ödemem. Ana ödememi de manuel olarak talep ettim. O da 5 gün içerisin de yapılacak. Elime ulaştığı vakit konuya eklerim.  (spk)

https://www.gelirkapisi.com/odeme-kanitlari/edelweiss5uzun-vadeli-kazanc-sistemiodemeleri!/msg448781/#msg448781

askimderim

yasin 83

Siteden ödeme talep ederken 5 dolar çekene kadar 0.20 dolar çekmişim. 1 haftadır ödeme bekliyorum. Ödeme isterken kutucukta yer alan 0.20 doları onaylayıp benim gibi yanlış talepte bulunmayın dostlar. Bende diyorum ki 1 haftadır neden ödeme gelmiyor. Ödeme gelmiş ama 0.20 dolar olarak gelmiş. Neyse sağlık olsun. Bu ayın birinde 20 dolarlık bir ödeme talep edicem. Gelince kanıtlara eklerim. Umarım diğer üyeler ödemelerini alıyorlardır.  :)

ibrahimcakic

Diğer yatırım sitelerine göre en güven veren site çünkü gerçekten yapılan işler var 2500dolar yatirdim.

newyorkertea

Bu gün Almanya ' da bi anlaşma imzalanmış. Facebook sitesinde resimler gördüm. Detaylı bilgisi olan var mı acaba ?

alihanfb

Alıntı yapılan: newyorkertea - 30 Ocak 2017, 00:09:51
Bu gün Almanya ' da bi anlaşma imzalanmış. Facebook sitesinde resimler gördüm. Detaylı bilgisi olan var mı acaba ?
resmi facebook hesabında dediğiniz gibi bir resim yayınlanmadı.Linkini atabilirmisiniz ?

Darkbiohazar

Alıntı yapılan: ibrahimcakic - 27 Ocak 2017, 12:27:21
Diğer yatırım sitelerine göre en güven veren site çünkü gerçekten yapılan işler var 2500dolar yatirdim.
Ben yapılan is falan olduğunu düşünmüyorum çünkü sistemlerinizden satin almak istiyorum diye mail attim gerisi gelmedi. Acikca piramit sistem bu.

yasin 83

Alıntı yapılan: newyorkertea - 30 Ocak 2017, 00:09:51

Vallahi kardeşim Almanya' ya hiç gidip gelme fırsatım olmadı. Toplandılar mı toplanmadılar mı bilemiyorum. Fakat söylediğin şeyler bence asılsız haberler. Çünkü siteye ait iki resmi sayda da  böyle bir gelişmeden bahsedilmiyor.  :y

yasin 83

Değerli üyeler. Bu ayın 1-3 arasında ödemelerinizi talep etmeyi unutmayınız. Bende çekimlerimi yapacağım.  :y